John Theissen Tweewielers Fietsen - Varsseveldseweg 35 7131 BH Lichtenvoorde

Wie lekker wil fietsen trapt af bij John Theissen Tweewielers
Wie bij John Theissen Tweewielers de winkel binnenstapt, gelooft zijn ogen niet. Wat een assortiment. Wat keuze. Wat een keur aan kwaliteitsmerken. En wie ternauwernood van de verbazing is bekomen kijkt in de werkplaats verrast om zich heen. Hier zijn de vakmensen aan het werk. Hier worden fietsen snel en vakkundig gerepareerd en onderhouden.

Walhalla van de pedaleur

Bij John Theissen bevind u zich in het Walhalla van de pedaleur. Klim in het zadel en kom eens poolshoogte nemen. We ontvangen u graag. Diverse occasions, de nieuwste mountainbikes, ATB, racefietsen, trekking / hybride fietsen, stads-comfortfietsen, kinderfietsen, electrische fietsen of crossfietsen staan voor u klaar. 

Overig assortiment

Naast het ruime aanbod van fietsen, levert John Theissen Tweewielers u ook teamkleding, verzorging, hartslagmeters, fietsdragers, hometrainers of crosstrainers.

Kijk voor het gehele assortiment eens op www.theissentweewielers.nl

Winter actie fietsonderhoud

In het voorjaar weer soepel wegrijden, en wachttijden voorkomen. In de winterperiode t/m 31 maart hanteert John Theissen Tweewielers een voordeling wintertarief. Gratis breng- en haalservice, 15% korting op onderdelen in de werkplaats bij een onderhoudsbeurt. Bel of mail voor een afspraak!

Deel deze pagina/link op je twitter!
John Theissen Tweewielers
Varsseveldseweg 35
7131 BH Lichtenvoorde
Tel.:0544353134
  info@theissentweewielers.nl
  http://www.theissentweewielers.nl

Social media
Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag 9.00 - 18.00 uur
Woensdag 9.00 - 18.00 uur
Donderdag 9.00 - 18.00 uur
Vrijdag 9.00 - 20.00 uur
Zaterdag 9.00 - 16.00 uur
Zondag gesloten
Overig -