Klus-counter Doe-Het-Zelf - Dijkstraat 39 7131 DM Lichtenvoorde

Onze veelzijdigheid onderscheid ons

Ons streven naar perfectie maakt dat u uw woning met een gerust hart aan ons kunt toevertrouwen. In een samenwerkingsverband met vele andere disciplines zijn we in staat complete renovatieprojecten voor u te realiseren. U zult verstelt staan van de prijs/prestatieverhouding. Topkwaliteit tegen betaalbare prijzen. We zijn gewend zorgvuldig te werken en zijn trots op een mooi eindresultaat. Een mooie veranda aan de woning, een schitterende wintertuin met vouwdeuren, we hebben het allemaal al eens gedaan.

De badkamer of toilet toe aan een opknapbeurt, of uitgekeken op uw keuken, we doen het graag voor u. Ook voor een complete renovatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Vervanging van kozijnen

Een specialisatie is de vervanging van kozijnen in uw woning. Wij zijn dealer van het topmerk De Rietstap Bouwcomponenten.

Houten kozijnen ramen en deuren van topkwaliteit met 5 jaar garantie, ook op de afwerklaag, tegen de laagste prijzen in heel Nederland! De producten zijn ware meubelstukken en vormen een sieraad voor uw woning.

Ook op het gebied van warmte en geluidsisolatie behoort het product bij de topmerken van Europa.

Nodig ons eens uit voor een gesprek, we vertellen u graag wat we voor u en uw plannen kunnen betekenen.

 

 

 

Offerte

Voor een vrijblijvende offerte voor uw verbouwing, renovatie of nieuwe houten kozijnen kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen via onze website www.klus-counter.nl en vindt u meer informatie over ons bedrijf.

 

Deel deze pagina/link op je twitter!
Klus-counter
Dijkstraat 39
7131 DM Lichtenvoorde
Tel.:0622516724
  info@klus-counter.nl
  http://www.klus-counter.nl

Social media
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Overig