Zeiler Doe-Het-Zelf - Rapenburgsestraat 32 7131 CZ Lichtenvoorde

Voor uw zoektocht naar ultieme kwaliteit en maximale duurzaamheid is Zeiler uw rots in de branding
Zeiler is de ideale ontmoetingsplek voor mensen die waarde hechten aan kwaliteit, duurzaamheid, innovatie en design. Dat begint bij ons met koken, tafelen & cadeauartikelen. Het maakt niet uit of u een fraai bestek zoekt of een keukenapparaat van een bekend merk. We hebben ze al voor u verzameld in de prachtige winkel in hartje Lichtenvoorde.

Koken, tafelen en cadeau

Orginele en persoonlijke cadeautips, daarvoor bent u bij Zeiler aan het juiste adres. Trendy artikelen van o.a. de merken Blond, Zack, Blomus, Leonardo, Vacu-vin, Lampe Berger, Zak!, Joseph Joseph, Royal VKB, Simple Human en Brabantia.

Goed gereedschap is het halve werk

Wij bieden goed gereedschap voor dagelijks terugkerende kookactiviteiten. Advies over de aankoop van een pan, waar u op moet letten. De keuze is aan u.

Ons merken assortiment bestaat uit: 
Fissler, Demeyere, BK, Staub, Le Creuset, Woll en Greenpan.

Barbecues

Van eenvoudige, tot zeer uitgebreide barbecues. In de collectie van Zeiler ziet u gasbarbecues, buitenkeukens, elektrische en houtskool barbecues. Natuurlijk ook een uitgebreid assortiment aan bijbehorende accessoires. Zeiler werkt onder andere met de merken Weber en Grandhall.

Workshops

Wij organiseren regelmatig verrassende demonstraties en leerzame workshops. Informatie vindt u in de agenda op deze website én op de Facebookpagina en website van Zeiler.

Deel deze pagina/link op je twitter!
Zeiler
Rapenburgsestraat 32
7131 CZ Lichtenvoorde
Tel.:0544371419
  info@zeilerlichtenvoorde.nl
  http://www.zeilerlichtenvoorde.nl

Social media
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 9.00 - 18.00 uur
Woensdag 9.00 - 18.00 uur
Donderdag 9.00 - 18.00 uur
Vrijdag 9.00 – 21.00 uur
Zaterdag 9.00 - 17.00 uur
Zondag Op koopzondag geopend (elke eerste zondag van de maand)
Overig -