DierService Lichtenvoorde Dieren - Rentenierstraat 5 7131 DK Lichtenvoorde

DierService Lichtenvoorde – Huis van de dieren!

DierService Lichtenvoorde is gevestigd aan de Rentenierstraat 5, in het centrum van Lichtenvoorde. Wij zijn gespecialiseerd in natuurlijk georiënteerde voedings- en verzorgingsproducten voor honden, katten en andere huisdieren. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment voeding, snacks en toebehoren voor uw huisdier. 

Ons assortiment

speciaal mengelingen voor vogels in klein of groot verpakkingen wordt al jaren als belangrijk gevonden in de kwekerswereld van vogels in Nederland en Duitsland. Vraag ook naar ons assortiment voor postduiven van onder andere het merk Vanrobaeys.

Ons team

bestaat uit diverse winkelmedewerkers die telkens getraind worden, zodat zij met hun kennis en kunde u direct kunnen helpen met vragen of problemen. Daarnaast kunnen zij en u terugvallen op onze dierenartsen, voedingsdeskundigen of trimsters. Dierenarts U kunt bij onze dierenarts terecht voor entingen van honden, katten, konijnen, duiven en pluimvee. Maar ook chippen, controle, castraties etc. Neem contact met ons op om een afspraak te plannen of voor meer informatie. Voedingsdeskundige U kunt een afspraak maken bij onze voedingsdeskundige voor een uitgebreid advies. Wij bieden de oplossing voor alle huid-, vacht- en verteringsproblemen van uw hond, kat of andere huisdieren. Daarnaast is het ook mogelijk om een check-up (APK) van uw huisdier te doen en beschikken wij over een puppy-kitten consultatiebureau. De consulten zijn geheel gratis! Trimsalon Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te plannen in ons trimsalon. Een complete behandeling of alleen een knip- of wasbeurt? Nagels knippen of pootjes uitknippen? Alles is mogelijk. Neem contact met ons op om een afspraak te plannen of voor meer informatie over ons trimsalon.

Bezorgservice

U kunt uiteraard voor ons volledige assortiment terecht in onze winkel. Daarnaast biedt DierService u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze bezorgservice. Eens in de drie weken kunt u uw producten op route gratis aan huis geleverd krijgen. Voor meer informatie kunt u telefonisch of via de mail contact met ons opnemen of in de winkel langskomen.

Deel deze pagina/link op je twitter!
DierService Lichtenvoorde
Rentenierstraat 5
7131 DK Lichtenvoorde
Tel.:0544769041
  info@dierservice.nl
  http://www.dierservice.com

Social media
Openingstijden
Maandag 09.30 -17.30 uur
Dinsdag 09.30 -17.30 uur
Woensdag 09.30 -17.30 uur
Donderdag 09.30 -17.30 uur
Vrijdag 09.30 -20.00 uur
Zaterdag 09.30-17.00 uur
Zondag
Overig