Blokker Lichtenvoorde Huishoudelijk en Luxe - Nieuwmarkt 57 7131 DG Lichtenvoorde

Bij Blokker bijzonder veel keus betaalbare artikelen
Blokker heeft een stevig basisassortiment van goede en betaalbare huishoudelijke artikelen. Daarnaast worden er luxe producten, speelgoed en tuinmeubilair verkocht. Doordat het diverse assortiment van Blokker is samengesteld met de nadruk op dagelijks gebruik, is het een goede uitbreiding van Lichtenvoorde. Blokker is de winkel waar je heengaat voor de artikelen waarover je je verbaasd dat ze niet overal verkocht worden.

Huis-tuin- en keukenartikelen

Met een heldere indeling in elke winkel is de Blokker al jarenlang het beste antwoord voor alle huis- tuin en keukenartikelen. Naast deze producten zijn er nog veel meer artikelen beschikbaar in het assortiment. Vraag ernaar in de winkel, en vergeet niet af en toe op de website te kijken voor alle acties en specials rondom Blokker, maar kom toch vooral even langs. 

Deskundig advies

De deskundigheid van de medewerkers kan je vooruit helpen als je twijfelt over een product, ze helpen graag! Kom voor alle huishoudelijke artikelen langs bij Blokker in Lichtenvoorde.

Blokker heeft een extra tuinwinkel

Blokker heeft een extra winkel aan De Leest 56 in Lichtenvoorde geopend. De collectie tuinmeubelen is namelijk té groot om in de huidige winkel te presenteren, vandaar dat Blokker een extra winkel heeft ingericht met tuinmeubelen en accessoires. Je vindt de winkel tegenover de Aldi en naast de Primera. Loop gerust eens binnen. De koffie of thee staat er voor je klaar. In de fotoslider vind je ook foto's van deze winkel.

Deel deze pagina/link op je twitter!
Blokker Lichtenvoorde
Nieuwmarkt 57
7131 DG Lichtenvoorde
Tel.:0544378376
  info@blokkerwinkel.nl
  http://www.blokker.nl

Social media
Openingstijden
Maandag 11.00 - 18.00 uur
Dinsdag 09.00 - 18.00 uur
Woensdag 09.00 - 18.00 uur
Donderdag 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag 09.00 - 21.00 uur
Zaterdag 09.00 - 18.00 uur
Zondag Op koopzondag geopend (elke eerste zondag van de maand)
Overig -