Lyfstyl Kleding / Mode - Varkensmarkt 4 7131 DH Lichtenvoorde

Tweedehands slim combineren met nieuw
Stijl en kwaliteit kenmerkt Lyfstyl's collectie, die niet alleen bestaat uit kleding. Je kunt er ook terecht voor nieuwe sieraden, tassen en sjaals.Voor eigenaressen Ingrid Wekking en Marloes Polman ligt de uitdaging in het combineren en stylen van tweedehandskleding met nieuwe items. Of heb je zelf nog iets in de kast hangen wat je graag wilt laten combineren? Ga dan eens langs bij Lyfstyl!

Merkkleding

Naast een uitgebreide tweedehands damescollectie heeft Lyfstyl ook een meidencollectie in de maten 80-176 (uitsluitend merkkleding) tegen aantrekkelijke prijzen te koop. Je vindt er kwalitatief goede tweedehands meisjes merkkleding. Heb je zelf nog iets hangen dat niet meer gedragen wordt, biedt het dan aan bij Lyfstyl. Doordat er eigenlijk iedere week nieuwe kleding binnenkomt, blijft de collectie afwisselend en actueel.

Op maat gemaakt door Irma

Is een kledingstuk iets te lang of te groot? Geen probleem, iedere donderdag en vrijdag is Irma te Plate aanwezig van D-zijn van mij. Zij vermaakt ter plekke jouw aangekochte items. Uiteraard kun je ook kleding uit je eigen collectie laten verstellen. Loop gerust op donderdag binnen. Ook heeft Irma ontwerpen van haar eigen label in de winkel te koop.

Veelzijdig...

Lyfstyl is een veelzijdige shop. Marloes is een freelance make-up artiste en model en Ingrid is van huis uit een kleur- en kledingstyliste. In 2015 worden meerdere interessante workshops georganiseerd op het gebied van visagie, styling en kleuradvies. Houd hun website en Facebookpagina dus scherp in de gaten!

Deel deze pagina/link op je twitter!