Shoeby Kinderkleding - Korte Rapenburgsestraat 6-8 7131 DE Lichtenvoorde

Shoeby 1001 modemogelijkheden

Eigentijds, herkenbaar en een duidelijke eigen identiteit, dat is Shoeby. Een combinatie van sterke basics met snel wisselende nieuwe fashion collecties. Je vindt er dameskleding en herenkleding van trendsettende eigen merken als Eksept, Refill, Cult Edition en Sensation. Voor kinderkleding zijn de eigen labels Jilly, Jill en Mitch ontwikkeld.

De winkel in Lichtenvoorde heeft voor Shoeby begrippen een extra groot winkeloppervlak. Zodoende zijn er meer merken & extra collectie te vinden. Met recht een Shoeby XL, dus grijp je kans en haal je hart op bij zoveel keuze!

 

 

Stylen vanuit passie voor mode

De sfeer en uitstraling in de winkel is eigentijds en je voelt je er dan ook zeker thuis. Gerard, Saskia en hun team functioneren vanuit hun gevoel en passie voor mode en stylen je op verzoek volgens de laatste trends! Het één op één contact met klanten is van essentieel belang.

 

VIP avond achter gesloten deuren

Je kunt ook reserveren voor een VIP avond; shoppen achter gesloten deuren! (wel op afspraak) Je krijgt persoonlijk advies van Shoeby's personal shoppers en deze avond wordt verzorgd onder het genot van een hapje en een drankje. Voor meer informatie kun je terecht in de winkel.

Bij Shoeby zijn ook regelmatig leuke acties. Daar kun je mooi van profiteren. Of het nu gaat om sportieve kleding of een feestelijke outfit, je bent altijd van harte welkom. Gewoon eens lekker ongestoord rondsnuffelen kan natuurlijk ook.

 

Shoeby fans

Alle vaste klanten van Shoeby - ruim 700.000 (!) – hebben dan ook een persoonlijke Shoeby Savers Card en ontvangen regelmatig post van ons. Hiermee hebben zij niet alleen een streepje voor op anderen, maar profiteren zij bijvoorbeeld ook van verruimde openingstijden (extra koopavonden) en worden zij als eerste op de hoogte gebracht van de laatste fashiontrends, nieuwste collecties en extra aantrekkelijke aanbiedingen. Wil jij ook op de hoogte blijven van de laatste trends in dameskleding, herenkleding & kinderkleding en aanbiedingen op het gebied van fashion? Meld je dan direct aan voor de Shoeby nieuwsbrief.

Deel deze pagina/link op je twitter!
Shoeby
Korte Rapenburgsestraat 6-8
7131 DE Lichtenvoorde
Tel.:0544378200
  
  http://www.shoeby.nl

Social media
Openingstijden
Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag 9.30 - 18.00 uur
Woensdag 9.30 - 18.00 uur
Donderdag 9.30 - 18.00 uur
Vrijdag 9.30 - 21.00 uur
Zaterdag 9.30 - 17.00 uur
Zondag Op koopzondag geopend (elke eerste zondag van de maand)
Overig -