Ixpression Internet Toepassingen Overige - Mercatorstraat 41 7131 PW Lichtenvoorde

Ixpression Internet Toepassingen voor professionele presentatie op internet

Welk communicatiemiddel biedt zoveel mogelijkheden als internet? Welk communicatiemiddel kan zoveel afbreuk doen aan uw boodschap? En aan uw imago en omzet? Juist, internet! Voor de professionele aanpak van uw online activiteiten kunt dan ook maar beter vertrouwen op de specialisten van Ixpression. Wij verzorgen de presentatie van uw organisatie op het internet op een dynamische en actuele manier.

 

Van alle markten thuis

Voor uw websites maken we gebruik van tekst, afbeeldingen, geluid en bewegend beeld, al of niet gecombineerd. Daarmee laat u zien wie u bent   en wat er zoal bij u verandert.

Vindbaar, boeien en blijven

Is internet naast advertentiemedium ook uw winkel? Zet ons dan direct aan het werk! Alleen dan kunt u de concurrentie voorblijven. Waar de mogelijkheden van internet toenemen, veranderen de benodigde vaardigheden om er van te profiteren. Liep u vijftien jaar geleden nog voorop met uw bedrijfsbrochure als Pdf op internet, nu gaat het erom dat mensen u weten te vinden. En ze te boeien verleid u deze bezoekers om zo lang mogelijk op uw website blijven. U wilt immers toch uw geplande conversieprognoses halen…..

Bel ons voor een afspraak


Deel deze pagina/link op je twitter!
Ixpression Internet Toepassingen
Mercatorstraat 41
7131 PW Lichtenvoorde
Tel.:0544487807
  info@ixpression.nl
  http://www.ixpression.nl

Social media
Openingstijden
Maandag 9:00 uur - 17:00 uur
Dinsdag 9:00 uur - 17:00 uur
Woensdag 9:00 uur - 17:00 uur
Donderdag 9:00 uur - 17:00 uur
Vrijdag 12:00 uur - 16:00 uur
Zaterdag Chat helpdesk.ixpression.nl
Zondag Chat helpdesk.ixpression.nl
Overig 24/7 via helpdesk@ixpression.nl