Trouwen zoals jullie zelf graag willen Overige - Hein Meijerstraat 44 7132 CX Lichtenvoorde

Hallo! Mijn naam is Georgette Wekking.

Sinds januari 2008 ben ik buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand en vanaf 1 oktober 2011 zelfstandig trouwambtenaar.

Ik wil graag iets extra’s doen voor een bruidspaar, iets kunnen toevoegen aan een huwelijksceremonie Deze wens heeft mij doen besluiten om voor mezelf te beginnen.

Voor veel mensen is het een teleurstelling als blijkt dat een gemeente niet mee werkt aan een andere trouwlocatie.  Ik kan jullie wensen vervullen als het gaat om de ceremonie die net even anders is dan gebruikelijk. Een persoonlijk tintje geven aan de belangrijkste dag van jullie leven vind ik een voorrecht, en ik zorg er persoonlijk voor dat dit zo goed mogelijk verloopt met als hoofdmotto jullie levensverhaal.

Iets extra's

Ik kan jullie wensen vervullen als het gaat om de ceremonie die net even anders is dan gebruikelijk. Een persoonlijk tintje geven aan de voor het bruidspaar meest belangrijke dag van hun leven vind ik een voorrecht, en ik zal er persoonlijk voor zorgen dat dit zo goed mogelijk verloopt met als hoofdmotto jullie levensverhaal.

Trouwen zoals...

Rekening houdend met jullie wensen probeer ik jullie dag zo goed mogelijk te laten beginnen middels een ceremonie die geheel op jullie is afgestemd. Ik zorg voor een geheel eigen verhaal op basis van jullie verhaal en wensen. Hiermee hoop ik een ontspannen sfeer te creëren, waar humor een belangrijke rol in gaat spelen.

Kortom.... jullie kunnen trouwen zoals jullie zelf graag willen.

 

Deel deze pagina/link op je twitter!
Trouwen zoals jullie zelf graag willen
Hein Meijerstraat 44
7132 CX Lichtenvoorde
Tel.:0622263466
  info@trouwen-zoals-jullie-zelf-graag-willen.nl
  http://www.trouwen-zoals-jullie-zelf-graag-willen.nl

Social media
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Overig Op afspraak.....