Steentjes Makelaardij, Verzekeringen, Hypotheken en Regiobank Makelaars - Broekboomstraat 10 7131 DW Lichtenvoorde

Maak een solide start met Steentjes Makelaardij, Verzekeringen en Hypotheken
Steentjes is een vertrouwd adres in de Achterhoek op het gebied van hypotheken, makelaardij, verzekeringen, pensioenen en bankzaken.  We zijn de afgelopen jaren flink gegroeid. Een jong en modern kantoor met toch al bijna 30 jaar ervaring. U vindt onze kantoren in Eibergen, Groenlo en Lichtenvoorde. 

Steentjes Makelaars en Taxateurs

Steentjes Makelaars bemiddelt bij de aan- en verkoop van alle soorten en maten onroerend goed. Ook verzorgen wij voor u onafhankelijke en deskundige taxaties. Makelaardij op een andere manier: persoonlijk, betrokken en doorzichtig. Uw belang staat voorop en dat al bijna 30 jaar! Zoek nu nog gemakkelijker in ons woningaanbod via onze nieuwe website www.steentjes.nl via je mobiel, tablet of pc.
 

Steentjes Hypotheken

Als onafhankelijk en erkend hypotheekadviseur staan wij u terzijde bij het maken van een juiste keuze bij de aanschaf van een hypotheek. Wij zorgen er voor dat u de juiste keuze maakt uit ons ruime aanbod: een hypotheek die aan alle wensen voldoet. Natuurlijk regelen wij voor u ook de administratieve afhandeling. Hiervoor betaalt u niets méér, want service gaat bij ons een stap verder.

Steentjes Verzekeringen en Pensioenen

Schade leidt bij Steentjes niet tot die vervelende papierwinkel. Één telefoontje en Steentjes regelt alles, of het nu gaat om uw bedrijfs- of privé-verzekeringen. Onze verzekeringen en pensioenen zijn maatwerk met een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Uw wensen staan centraal. Steentjes Verzekeringen en Pensioenen, een veilig idee. 

STEENTJES ZELFSTANDIG ADVISEUR REGIOBANK

Wij zijn de bank in uw regio, een nuchtere bank in de buurt. Waar u terecht kunt voor sparen, betalen, hypotheken, alles. Zowel voor uzelf als uw bedrijf. En u regelt het zoals u dat wilt. Op kantoor, thuis via internet of onderweg via onze Mobiel Bankieren App.

De bank zonder poespas en gedoe die dichtbij de mensen staat. Daar zijn wij trots op!

Deel deze pagina/link op je twitter!
Steentjes Makelaardij, Verzekeringen, Hypotheken en Regiobank
Broekboomstraat 10
7131 DW Lichtenvoorde
Tel.:0544372220
  lichtenvoorde@steentjes.nl
  http://www.steentjes.nl

Social media
Openingstijden
Maandag 08.30 - 17.30 uur
Dinsdag 08.30 - 17.30 uur
Woensdag 08.30 - 17.30 uur
Donderdag 08.30 - 17.30 uur
Vrijdag 08.30 - 17.30 uur
Zaterdag 09.00 tot 13.00 uur
Zondag gesloten
Overig