Sfeermaeckers Wooninrichting - Rapenburgsestraat 16 7131 CX Lichtenvoorde

Sfeermaeckers kleedt uw woning sfeervol en warm aan
Sfeermaeckers is een interieurwinkel in Lichtenvoorde met een bijzondere Lifestyle. Wij proberen u te verrassen met spannende combinaties van collecties die met veel zorg zijn uitgekozen. Wij bezoeken beurzen en houden de interieurtrends voor u in de gaten. Een lifestyle winkel dus met gevoel voor interieurstyling en bijzonder design voor zowel uw woning- als voor uw praktijk- en projectinrichting.

Onze verkopers helpen u graag op weg naar een mooi en sfeervol ingerichte woning of bedrijf. Interieuradvies geven wij aan een ieder die projectmatig of privé met dilemma's te kampen heeft. Zo hebben wij samen met collega ondernemers in het HTC te Nieuwegein een reeks interieur-pakketten om het voor ú makkelijker te maken. Zij denken graag out of the box en komen zo vaak tot verrassende combinaties en oplossingen, omdat een interieuradvies niet alleen een plan is van wat waar komt te staan, maar een advies is waar ú een goed gevoel bij krijgt!

Kom en beleef het Lifestyle gevoel in de interieurwinkel van Sfeermaeckers onder het genot van een heerlijke kop koffie, thee, of iets fris met wat lekkers.

 

Deel deze pagina/link op je twitter!
Sfeermaeckers
Rapenburgsestraat 16
7131 CX Lichtenvoorde
Tel.:0544372113
  info@sfeermaeckers.nl
  http://www.sfeermaeckers.nl

Social media
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 09.30 - 17.30 uur
Woensdag 09.30 - 17.30 uur
Donderdag 09.30 - 17.30 uur
Vrijdag 09.30 - 20.00 uur
Zaterdag 09.30 - 16.00 uur
Zondag Op koopzondag geopend (elke eerste zondag van de maand)
Overig -