Blekkink Autobedrijven Auto en automaterialen - Nobelstraat 1 7131 PZ Lichtenvoorde

Blekkink Autobedrijven

Meer dan tevreden klanten, uitgedrukt in zorgeloos autorijden. Dat is al ruim 40 jaar de filosofie van Blekkink. Als officiëel dealer voor Ford, Citroën en Renault mag je natuurlijk ook het allerbeste verwachten. Je kunt er terecht voor de aankoop van een nieuwe of gebruikte auto en voor onderhoud of reparatie. En krijg je onderweg pech of schade ook dan staat Blekkink voor je klaar. Schadeherstel Blekkink herstelt je auto na schade weer zo goed als nieuw.

Kwaliteitsoccasions

Op www.blekkink.nl krijg  je een prima indruk van het bedrijf en tref je een aanbod kwaliteits-occasions aan. Je kunt direct zoeken in de voorraad, een offerte, taxatie of proefrit aanvragen, of een afspraak plannen in onze werkplaats of bij schadeherstel. Maar uiteraard ben je ook welkom om je volgende auto direct te komen bewonderen in één van de showrooms onder het genot van een kopje koffie.

 

Ongeacht welk merk

In de werkplaats staan de medewerkers van Blekkink klaar om jouw auto in topconditie te houden en ook nog eens de verkoopwaarde te behouden. Je kunt waar voor je geld verwachten, professionele service en hoogwaardige onderdelen van mensen die jouw auto van binnen en van buiten kennen. Voor kleine werkzaamheden of een vakantie-, winter-, of airco-check kun je terecht zonder afspraak. Blekkink biedt je het gemak van ‘klaar-terwijl-je-wacht’, zodat je snel veilig weer je weg kunt vervolgen. Bij Blekkink zijn ze pas tevreden als jij het bent.

.

Deel deze pagina/link op je twitter!
Blekkink Autobedrijven
Nobelstraat 1
7131 PZ Lichtenvoorde
Tel.:0544393170
  info@blekkink.nl
  http://www.blekkink.nl

Social media
Openingstijden
Maandag 08.00 - 18.00 uur
Dinsdag 08.00 - 18.00 uur
Woensdag 08.00 - 18.00 uur
Donderdag 08.00 - 18.00 uur
Vrijdag 08.00 - 20.00 uur
Zaterdag 08.00 - 17.00 uur
Zondag Gesloten
Overig Schadeherstel zaterdags gesloten, werkplaats vanaf 13.00 uur.