Meneer Kees Boeken en tijdschriften - Varkensmarkt 8a 7131 DH Lichtenvorde

Meneer Kees

Meneer Kees is een gezellige boek- en kantoorhandel aan de Varkensmarkt. Gelegen naast een bloemenspeciaalzaak, slijterij en kaaswinkel aan een klein pleintje tegen over de Albert Heijn. Echt zo'n winkel waar je automatisch wel even naar binnen móet lopen om even een kijkje te nemen. Een grote collectie wenskaarten buiten lokt. Eenmaal binnen valt een enorme wand met tijdschriften gelijk op. Hiernaast nog véél en veel meer wenskaarten. Keuze in overvloed. Hier vind je zondermeer iets van je gading. 

Boeken, DHL servicepunt, Lotto en Staatsloterij

En dat geldt ook voor de uitgebreide boekencollectie. Sterke titels, kinderboeken en allerlei themaboeken over hobby's, reizen en natuur liggen op de plank. Houd je van een gokje, dan kun je er terecht voor krasloten, Lotto- en Staatsloterijkaarten. DHL heeft een servicepunt bij Meneer Kees.

Klantvriendelijkheid en service

De klant is koning bij Meneer Kees. Is een bepaald artikel niet voorradig? Ligt het wel in de Meneer Kees vestiging in Aalten of Eibergen, dan wordt het ter plekke voor je geregeld. Voor eigenaar Maurits Jongejeugd en medewerkers staat service en vriendelijkheid hoog in het vaandel.

Inktcartridges & toners

Heb je een nieuwe inktcartridge nodig? Het moet gek lopen of je vindt 'm niet bij de 160 verschillende soorten en kleuren die Meneer Kees voortdurend op voorraad heeft.

Deel deze pagina/link op je twitter!
Meneer Kees
Varkensmarkt 8a
7131 DH Lichtenvorde
Tel.:0544374414
  lichtenvoorde@meneerkees.nl
  http://www.meneerkees.nu

Social media
Openingstijden
Maandag 13.30 - 18.00 uur
Dinsdag 09.00 - 18.00 uur
Woensdag 09.00 - 18.00 uur
Donderdag 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag 09.00 - 20.00 uur
Zaterdag 09.00 - 17.00 uur
Zondag
Overig