W. Goossens Sierhekwerken Tuin / Tuincentrum - Acaciastraat 23 7132 CL Lichtenvoorde

Sierhekwerken en poorten in alle soorten en maten
Een woning of bedrijfsgebouw afgezet met een mooi sierhekwerk is een parel voor het oog. Het inmeten, maken en plaatsen kun je met een gerust hart overlaten aan Walter Goossens. Sierhekwerken en poorten zijn bij Goossens in vele modellen verkrijgbaar. Van kindvriendelijk, tot modern; alles is mogelijk. Je kiest iets uit het bestaande assortiment, maar een eigen ontwerp behoort ook tot de mogelijkheden. Je weet immers zelf het beste wat je past. Een kwalitiatief hekwerk is een mooi verlengstuk van je woning en tuin.

Offerte

Goossens Sierhekwerken maakt een vrijblijvende offerte en die heb je normaal gesproken binnen twee dagen in huis. En kwaliteit is bij Goossens écht betaalbaar. Indien gewenst wordt het hekwerk ter plekke ingemeten. Het plaatsen kan Goossens ook voor je verzorgen. Je hebt altijd 5 jaar garantie.

Van bedrijfs- tot nostalgische poorten...

...alles is mogelijk. In elke gewenste hoogte en breedte en op maat gemaakt. Alle poorten worden standaard voorzien van de nieuwste roestvrijstalen sloten. De poorten zelf zijn thermisch verzinkt en gepoedercoat. En ook hier geldt een garantieperiode van 5 jaar.

 

Deel deze pagina/link op je twitter!
W. Goossens Sierhekwerken
Acaciastraat 23
7132 CL Lichtenvoorde
Tel.:0544375210
  info@goossenslasbedrijf.nl
  http://www.goossenslasbedrijf.nl

Social media
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Overig Volgens afspraak.