Totale Zorgwinkel Ouderenwinkel - Raadhuisstraat 27a 7131 CL Lichtenvoorde

De ouderenwinkel maakt ouder worden aangenaam leuk
Bent u 55+ en wilt het ouder worden zo aangenaam mogelijk willen beleven? Kom dan naar de Ouderenwinkel.nl. Onder het motto “de winkel die ouder worden leuk maakt” bieden wij je een uitgekiend assortiment, zowel via landelijke vestigingen als via de webwinkel. We zijn houder van het Thuiswinkel Waarborg keurmerk, jouw waarborg voor veilig online winkelen.

Goede kwaliteit

U vindt bij ons een breed en gevarieerd aanbod. Van gezondheidsproducten tot producten voor hobby en vrijetijd Zorgvuldig geselecteerd, exclusief en met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Stuk voor stuk bieden ze alle comfort en luxe.

Zinger - opvouwbare elektrische rolstoel

De Totale Zorgwinkel is dealer van de unieke rolstoel Zinger Je kunt de Zinger rolstoel in de winkel helemaal vrijblijvend uit proberen Eerst krijg je natuurlijk een uitgebreide demonstratie. Hierna mag je de rolstoel binnen en buiten zelf proberen. Je merkt al gauw dat wendbaarheid en stabiliteit de grote pluspunten zijn. Met verschillende ondergronden heeft de Zinger ook geen enkel probleem. Meer informatie kun je vinden op: www.rolstoelzinger.nl

 

Deel deze pagina/link op je twitter!
Totale Zorgwinkel
Raadhuisstraat 27a
7131 CL Lichtenvoorde
Tel.:0544487710
  lichtenvoorde@totalezorgwinkel.nl
  http://www.totalezorgwinkel.nl

Social media
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 - 18.00 uur
Woensdag 10.00 - 18.00 uur
Donderdag 10.00 - 18.00 uur
Vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 16.00 uur
Zondag
Overig