Kuypers Haarmode Kapsalon - Varkensmarkt 5-6 7131 DH Lichtenvoorde

Veeleisende klanten nomineren Kuypers Hair & Wellness altijd voor een eerste plaats
Kuypers Hair & Wellness is een veelzijdige kapsalon. Niet alleen voor knippen, wassen, föhnen, watergolven, kleurspoeling, omvorming op natuurbasis of voor een totale metamorfose. Kuypers Hair & Wellness is er ook voor een persoonlijk en modebewust advies, voor hem en haar. We beschikken over eigen kleurspecialistes die hedendaagse kleurencombinaties adviseren met behulp van de nieuwste folietechnieken.

Verzorgende producten

Bij Kuypers Hair & Wellness vinden we het belangrijk dat u uw haar zelf goed kunt verzorgen en stylen. Op onze afdeling haarverzorging en finish-stylingproducten vindt u dan ook een breed scala aan shampoos, carequot;s en diverse haar- en hoofdhuidverzorgende producten op natuurbasis van het bekende merk Fuente. We knippen met en zonder afspraak, op maandagmiddag en tijdens koopavond.

Floating: gewichtloos drijven in een sfeer van rust en warmte

Als een ‘vis’ in het water. Ervaar de kracht en rustgevende werking van drijven op water. In een speciaal ontworpen cabine worden prikkels als geluid, temperatuur en zwaartekracht even helemaal afgesloten. Door de sfeer van rust en warmte glijdt de spanning van je af. Lijkt je het niet fijn? Ervaar het nu zelf met wel 58% korting in het Floatarium bij Kuypers Hair & Wellness in Lichtenvoorde.

 

Deel deze pagina/link op je twitter!
Kuypers Haarmode
Varkensmarkt 5-6
7131 DH Lichtenvoorde
Tel.:0544376552
  info@kuypershaarmode.nl
  http://www.kuypershaarmode.nl

Social media
Openingstijden
Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag 08.30 - 18.00 uur
Woensdag 08.30 - 18.00 uur
Donderdag 08.30 - 18.00 uur
Vrijdag 08.30 - 20.00 uur
Zaterdag 08.30 - 15.30 uur
Zondag
Overig