Hotel Restaurant Zalencentrum ‘t Zwaantje Restaurants & cafetaria’s - Zieuwentseweg 1 7131 LA Lichtenvoorde

Bij HZR ‘t Zwaantje is gezelligheid en comfort een gevleugelde uitdrukking

Of het nu gaat om een weekendje lekker uitwaaien in een rustige omgeving óf om een zakelijke overnachting, bij ’t Zwaantje kun je gewoon 24/7 terecht. t Zwaantje is ideaal gelegen. Vanaf de N18 draai je bij de stoplichten de Zieuwentseweg op Lichtenvoorde in en binnen een minuut ben je op de plek van bestemming. 

In 2015 wordt het 140 jarig bestaan gevierd. In al die jaren is heel wat ervaring opgedaan in de gastvrijheidindustrie. Het ruime aanbod aan faciliteiten maakt ’t Zwaantje een zeer geschikt ontmoetingspunt, zowel privé als zakelijk. Het gezellig ingerichte restaurant heeft een warme, comfortabele inrichting inclusief sfeervolle open haard. Op de à la carte kaart vind je een mix van zowel vis als vlees en er zijn heerlijke seizoensgerechten, waarbij zoveel mogelijk wordt gewerkt met streekgebonden ingrediënten. 

Voor sfeer en meer

12 luxe drie sterren hotelkamers voorzien van alle comfort, zoals een heerlijk bad/douche, toilet, telefoon, TV en draadloos internet. En 's ochtends wacht je een uitgebreid ontbijtbuffet en vriendelijke bediening.

Zalencentrum

‘t Zwaantje beschikt over negen moderne zalen variërend in grootte van 10-750 personen. Gecombineerd is er plaats voor circa 1.500 gasten. De zalen doen onder meer dienst als vergaderruimte, feestlocatie of presentatielokaal. Bij 't Zwaantje spelen ze graag in op je wensen en wordt gezorgd dat jouw bijeenkomst goed verloopt.

 

Deel deze pagina/link op je twitter!
Hotel Restaurant Zalencentrum ‘t Zwaantje
Zieuwentseweg 1
7131 LA Lichtenvoorde
Tel.:0544371236
  info@zwaantje.com
  http://www.zwaantje.com

Social media
Openingstijden
Maandag geopend
Dinsdag geopend
Woensdag geopend
Donderdag geopend
Vrijdag geopend
Zaterdag geopend
Zondag geopend
Overig