Restaurant De Leeuw Restaurants & cafetaria’s - Rapenburgsestraat 9 7131 CV Lichtenvoorde

Bij Restaurant De Leeuw is culinair genieten ingebakken

Er zijn wel eens van die momenten dat je iets anders wilt. Iets bijzonders wilt eten, heerlijk genieten. En dan bij voorkeur in een sfeervolle omgeving. Bij restaurant De Leeuw in Lichtenvoorde kan dat. Hier is het voortreffelijk tot verrukkelijk. In het eigentijdse restaurant is het ouderwets gezellig, de bediening voortreffelijk en de keuken uitmuntend. Direct bij de ontvangst begint de culinaire verwennerij met een amuse.

Een kijkje binnen...

Wil je eens binnen kijken bij Restaurant De Leeuw? Nu, online? Dat kan. De Leeuw heeft een prachtige virtuele tour gemaakt. Klik en je krijgt een perfecte indruk van de gezellige sfeer.

Happen en stappen

Voor een gezellig avondje stappen in Lichtenvoorde heeft Restaurant De Leeuw voor de verwende smaak een op en top Hap-Stap arrangement in petto. Vraag ernaar! Je vindt restaurant De Leeuw in het hart van het centrum, op een steenworp afstand van de markt met de Lichtenvoordse Leeuw. Meer informatie over dit originele arrangement vind je op de speciale Hap-Stap Facebookpagina.

Amuse

Tijdens het aperitief wordt een verrukkelijke amuse geserveerd. Speciale aandacht voor de menu’s en specialiteiten: om van te watertanden!

Deel deze pagina/link op je twitter!
Restaurant De Leeuw
Rapenburgsestraat 9
7131 CV Lichtenvoorde
Tel.:0544372348
  info@restaurantdeleeuw.nl
  http://www.restaurantdeleeuw.nl

Social media
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 17.00 – 24.00 uur
Donderdag 17.00 – 24.00 uur
Vrijdag 17.00 – 24.00 uur
Zaterdag 16.00 – 24.00 uur
Zondag 16.00 – 24.00 uur
Overig Bestellingen voor 21.00