De Kruup Cafés - Rapenburgsestraat 5 7131 CV Lichtenvoorde

Café de Kruup: ‘grand café’ onder de bruine kroegen

Café de Kruup is gelegen aan de Rapenburgsestraat in Lichtenvoorde, vlakbij de markt. Het heeft de sfeer en gezelligheid van een bruin cafe maar de titel 'grand-café' klinkt ook niet vreemd. Kortom een café met veel gezichten.

De Kruup heeft een historie dat de oudste inwoners van Lichtenvoorde overtreft. Het is voorzien van een bovenzaal voor feesten en vergaderingen.

Het biljart mag ook niet ontbreken in ons café en wordt wekelijks gebruikt door onze biljartvereniging. Het gezellige spelletje bladstoten is wel bekend onder onze vaste bezoekers.

Voetbalcafé

Café de Kruup staat in de omgeving bekend als het voetbalcafé van Lichtenvoorde. Vele teams van de plaatselijke voetbalvereniging Longa '30 worden gesponsord door Café de Kruup.
Het voetbal kan niet ontbreken op de TV's- en grootbeeldschermen. De wedstrijden van de eredivisie en belangrijke sportevenementen worden wekelijks uitgezonden.

Muziek

Muziek is erg belangrijk bij Café de Kruup. Er zijn regelmatig livebandjes te bewonderen en iedere maand is er Pianohouse! Kortom: de muziek is zeer veelzijdig en vaak net zo gezellig als de barvrouw- of man.

 

Perfecte start

Cafe de Kruup is de aanvang voor een bijzondere Hap-Stap avond. Meer informatie vraag je aan in het café of  vindt u op de website van Restaurant de Leeuw.

Voor de echte diehards is er op vrijdag- en zaterdagavond een gezellige sluiproute naar het aangrenzende Bar 't Doktertje. De aangewezen weg om uw stapavond nog met een uurtje gezelligheid te verlengen.

Deel deze pagina/link op je twitter!
De Kruup
Rapenburgsestraat 5
7131 CV Lichtenvoorde
Tel.:0544371433
  
  http://www.hetdoktertje.nl

Social media
Openingstijden
Maandag 16.00 – 01.00 uur
Dinsdag 16.00 – 01.00 uur
Woensdag gesloten
Donderdag 16.00 – 01.00 uur
Vrijdag 16.00 – 02.00 uur
Zaterdag 10.00 – 02.00 uur
Zondag 12.00 – 01.00 uur
Overig -