Mannenkoor Mastreechter Staar komt weer naar Zieuwent

Mannenkoor Mastreechter Staar komt weer naar Zieuwent

Liefhebbers moeten nog even geduld hebben! Maar je kunt wel alvast je kaarten kopen!

Op 14 oktober komt het koninklijke mannenkoor Mastreechter Staar naar Zieuwent en zal voor de tweede keer zijn weergaloze vibrato’s ten gehore brengen. De unieke combinatie van ruim 100 mannenstemmen in de Werenfriduskerk met zijn prachtige akoestiek, zal een ervaring zijn om je vingers bij af te likken!

Tot groot genoegen van het bestuur van het Werenfriduskoor Zieuwent komen ze voor de tweede keer naar Zieuwent! Het mannenkoor geniet nationale en internationale bekendheid en is een koor van formaat! Ze hebben al menig keer op het Vrijthof gestaan in het programma van André Rieu en het bestuur is heel blij dat ze het mannenkoor mogen verwelkomen in de kerk.

Bezoekers van het concert worden meegenomen op muzikale wereldreis met een uitgebreid repertoire aan wereldliederen. Klassiek en religieuze werken komen voorbij, maar ook een verrassingselement passeert de revue waar de Achterhoekers onder de luisteraars trots op zullen zijn. Ruim honderd koorleden en 5 solisten vullen de kerk met prachtige liederen. Één dame doorbreekt het mannenkoor met hemelse solo’s en de avond wordt verder aangevuld met een gastvocalist uit Keulen.

De organisatie vindt het belangrijk dat het concert toegankelijk is voor iedereen en heeft de ticketprijs zo laag mogelijk gehouden. De kerk is rolstoeltoegankelijk en de banken zijn voorzien van kussentjes.

Er zijn 600 kaarten beschikbaar en de voorverkoop zal hard gaan. Als je erbij wilt zijn dan bestel je kaarten op tijd! Zo ben je verzekerd van een plekje!

Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door Bedrijvenbundeling Zieuwent.

Kaarten kosten € 30,00 p.p. en zijn te koop bij de SPAR in Zieuwent en online (+€ 1,- servicekosten) via zieuwent.eventgoose.com

In de buurt