Nightwalk Lichtenvoorde

Nightwalk Lichtenvoorde

Een unieke avondwandeling voor het goede doel. Door de straten en over de industrieterreinen van Lichtenvoorde, dwars door gebouwen en bedrijven met volop vermaak langs de route. Uniek in de Achterhoek.

Na de succesvolle editie van 2022 in Groenlo – waar ruim 1.000 wandelaars aan deelnamen en die ruim 10.000 euro voor het goede doel opleverde – is in 2023 Lichtenvoorde het decor van de Nigthwalk Oost Gelre. Op vrijdagavond 22 september 2023 maak je vanaf het terrein van State of Art een prachtige wandeling door de knusse straten en over de industrieterreinen van Lichtenvoorde.  Al wandelend doorkruis je tal  van bedrijven en krijg je een uniek kijkje achter de schermen. De kosten voor deelname bedragen in de voorverkoop 10 euro per persoon. Aan de kassa betaal je 12,50 euro. De voorverkoop start in het voorjaar van 2023.

Opbrengst voor het goede doel
Niet onbelangrijk! De opbrengst de Nightwalk Oost Gelre gaat volledig naar het goede doel dat binnenkort bekend wordt gemaakt!

Vanaf 19.00 uur kun je je melden bij start- en finishlocatie State of Art aan de Nieuwe Maat in Lichtenvoorde. Na betaling of controle van je voorinschrijving ontvang je een lampje dat je tijdens de tocht zal vergezellen. Om 19.30 uur beginnen we met een gezamenlijke warming-up. Vervolgens start om 20.00 uur de wandeling. Halverwege de Nightwalk is er een pauzeplek waar je een consumptie ontvangt en is er gelegenheid voor een sanitaire stop.

De tweede Nightwalk Oost Gelre wordt georganiseerd door de Stichting Activiteiten van de  Lionsclub Groenlo-Slingelanden en wordt ondersteund door de Gemeente Oost Gelre. Ze wordt jaarlijks op een vrijdag in september gehouden.

In de buurt