Open Bedrijvendag Oost Gelre

Open Bedrijvendag Oost Gelre

Ontdek jouw potentie en ervaar wat wij (mee)maken op de Open Bedrijvendag Oost Gelre. Neem een kijkje in de keuken bij een van de 27 Lichtenvoordse bedrijven. Of je nu kennis wilt opdoen, open staat voor een nieuwe uitdaging of gewoon nieuwsgierig bent, het kan allemaal op bedrijventerrein Lindebrook in Lichtenvoorde!

Op de startlocatie bij Van Ooijen Bouw B.V. zullen naast een aantal bedrijven ook opleidingsinstituten en enkele scholen met een stand staan en is het mogelijk om te genieten van een hapje & drankje, verzorgd door De Timp. Zo zorgen we ervoor dat je genoeg energie hebt om alle bedrijven op de Lindebrook te ontdekken!

De bedrijven op Lindebrook hebben ieder hun eigen verhaal. Zij vertellen je op 14 oktober graag het verhaal achter hun bedrijf, laten je hun machines en middelen zien en nemen je mee in de meest recente projecten en producten. Elk bedrijf met een eigen beleving. Het beste begin van de herfstvakantie!

Vanuit het startpunt vertrek je met een kop koffie of thee richting het eerste bedrijf op de kaart. Elk bedrijf dat zich openstelt, heeft ervoor gezorgd dat er niet alleen voor volwassenen genoeg te zien valt, maar ook zeker voor kinderen genoeg te beleven is. Spelen in het zand met een kraan of een echte race, het kan allemaal.

Zien we jou daar?

In de buurt