Taste’s akoestische terras; Handsome Molly Stripped

Taste’s akoestische terras; Handsome Molly Stripped

Aanvang 15:30 uur
Doors open: 14:00 uur
Prijs: € 6,50
Alleen toegang op het terras op vertoon van een geldig toegangsbewijs.
Kaarten op: https://rockcafetaste.stager.nl/web/tickets

Bij regenachtig weer gaan we naar binnen!

Na de eerste lockdown in 2020 begonnen we met de terrasconcerten. Dit jaar mogen we van de gemeente ons terras nog een jaar uitbreiden. In augustus 2020, stonden (zaten) ze ook akoestisch op t terras en dat was een groot succes. Geweldige band. De heren hadden het naar hun zin bij ons, het publiek vond de band geweldig, en wij vonden het een geweldige middag.
EN DAAROM NU WEER: Handsome Molly Stripped! Wij zijn blij! De band is blij.

Handsome Molly staat voor stijlvolle rock ’n roll. Deze Apeldoornse 4-mans rock formatie bestaat uit Lody Willemsen, drums; Hans Bulten, bas, Jacco Verhaaf op gitaar en backing vocals en singer/songwriter Ton Terink op gitaar.
Een optreden wordt ervaren als een sprankelend feestje waarbij de rock and roll uit de 70/80 jaren wordt gecombineerd met blues, soul en een vleugje country/folk. Het repertoire bestaat niet alleen uit covers maar ook uit eigen nummers, van swingende rock tot gevoelige ballads.

Nu dus Handsome Molly – Stripped’ en ze verzorgen daarmee op een lekker relaxte manier een akoestisch optreden.

Deze mannen schreven ook speciaal voor Serious Request 2017 het nummer ‘Put down the barrel – Reunite, featuring The Bombita’s en zijn daarmee gedraaid op o.a. 3FM.
De derde single “I rather die” is een ‘groovy poprocksong’, die gaat over de heftige verliefdheid die je in een droom kunt ervaren. ,,Een roze zeepbel die bij het wakker worden helaas uiteenspat…”. De band kiest ervoor om dit nummer niet op CD uit te brengen maar via kanalen zoals Spotify, iTunes en Napster. De videoclips staan zowel op YouTube als op handsomemolly.nl.

Rockcafé Taste Groenlo

In de buurt