Tractor Sterrit + Trekkerbal

Tractor Sterrit + Trekkerbal

Alle soorten en maten tractoren zullen aan de start verschijnen, met ruim 200 deelnemende tractoren een waar spektakel om mee te maken. Van oldtimers van bijna 100 jaar oud tot de nieuwste tractoren die vers van de fabrieksband afrollen. Onder het genot van een bak koffie en krentenwegge wordt iedereen om 12.00 uur welkom geheten bij Lensink Constructie – Machines in Lievelde, om rond 13.00 uur van start te gaan. Het belooft weer een mooie tocht door de Achterhoek te worden met brute verrassingen!

Wanneer alle rook van de Tractor Sterrit is opgetrokken zal op zaterdag 27 augustus 2022 om 19.00 uur het Trekkerbal losbarsten. Een unieke combinatie van brullende gitaren, dance, Achterhoekse gezelligheid, bier en tractoren. Het buitenterrein van Lensink Constructie – Machines wordt omgetoverd tot bruisend festivalterrein. Aan alles is gedacht om er een brute ervaring van te maken.

𝐊𝐒𝐧𝐝𝐞𝐫𝐰𝐞𝐒𝐝𝐞 – Ook aan de kinderen en overige geΓ―nteresseerden zonder tractor is gedacht. Het terrein is overdag gratis toegankelijk voor een hapje en een drankje πŸ₯³. Om 15.00 uur start het programma in de speciaal ingerichte Kinderweide 🎈 en ondertussen bestellen papa en mama nog een biertje op het sfeervolle terras 🍻. Van boerenspellen tot autoverven en van klimwand tot een parcours voor tuintrekkers, er is deze middag van alles te beleven

Locatie:
Lensink Constructie – Machines
Papenweg 14
7137 MV Lievelde

Meer informatie, tickets en een impressie: www.tstl.nl

In de buurt