Camping Kevelderweide

Bent u op zoek naar een rustige unieke campingervaring in de Achterhoek, omgeven door natuur en boerenleven? Dan bent u bij Camping Kevelderweide in Zieuwent aan het juiste adres! Ontsnap aan de drukte van de stad, kom snuffelen bij de koeien en geniet van rust, ruimte en gezelligheid op onze camping.

Over de camping

Camping Kevelderweide is pas opgestart. Onze camping bied plaats voor 25 staanplaatsen en ligt op een prachtige locatie in Zieuwent waar gasten kunnen genieten van rust, natuur en de aanwezigheid van onze koeien. Wij streven ernaar om een warme en gastvrije omgeving te creĆ«ren waar onze gasten zich thuis voelen. Onze doelgroep is 50 plus, voor kinderen hebben we niet voldoende faciliteiten. We hebben een sanitairgebouw die van alle gemakken voorzien is. Onze campingplaatsen zijn ruim opgezet met goede wifi en stroomaansluiting.
Ook hebben we in het dorp een bakker (maandag gesloten), en een supermarkt. Uiteraard hebben de omliggende dorpen ook verschillende andere winkels. Fietsverhuur is eventueel mogelijk bij de plaatselijke fietsenhandel.


Wij wensen u een fijn verblijf!