Mission Fashion

Mission Fashion

Wij verkopen o.a. Part Two, Summum, 10Days, Maicazz, ZIZO, Angels, &Co, Red Button, Reset, Rino & Pelle, Helena Hart en Maruti. Na het shoppen kunt genieten van onze heerlijk Peeze koffie. Wij hopen u binnenkort te verwelkomen in één van onze winkels.

Apart sieraden is inmiddels al 12,5 jaar lang te vinden in de Rapenburgsestraat te Lichtenvoorde. Een winkel ontstaan uit de passie van Alice Heijerman voor sieraden en alles wat hiermee te maken heeft. Met onze diverse collecties hebben we voor iedereen wat. Of je nu een outfit compleet wilt maken met leuke sieraden, een speciaal cadeau zoekt voor een speciaal iemand, een stoer horloge op het oog hebt of gewoon opzoek bent naar leuke accessoires, wij hebben het allemaal.  

We houden de trends goed in de gaten en hebben een breed assortiment van luxe tot gewoon hele leuke prijsjes, voor zowel mannen als vrouwen. Ook kunt u bij ons terecht voor allerlei soort reparaties, maar ook gewoon voor een nieuwe batterij voor uw horloge. Met ons team van vier staan we met liefde klaar om u te adviseren.