Restaurant Beneman

Gemoedelijk en Gastvrij!

Ons sfeervolle Restaurant ligt in Vragender, gemeente Oost Gelre, centraal gelegen in de mooie Geldersche Achterhoek.
Het warme interieur wordt afgewisseld door een combinatie van authentieke materialen met een eigentijdse uitstraling. Tevens is het restaurant zeer kindvriendelijk en beschikt het over diverse terrassen en zaalruimtes voor uw feest of bruiloft. Onze koks werken uitsluitend met verse (streek)producten, waarbij er ook rekening kan worden gehouden met specifieke dieetwensen (glutenvrij, vegetarisch) Ook bieden wij diverse mogelijkheden voor groepen zoals buffetten, bbq, brunch of high tea. Het team van Beneman zorgt ervoor dat u tot in de puntjes wordt verzorgd! Ook kunt u bij ons een van de vele mooie wandelroutes rondom Vragender starten, of een bezoek brengen aan het unieke Vragender Veengebied. U bent van harte welkom bij Restaurant Beneman en hopen u snel te mogen begroeten!

Catering

Beneman Catering maakt van uw Bruiloft, Bedrijfsfeest/opening/jubileum of evenement een doorslaand succes!
Wij denken graag met u mee over de locatie, het menu, entertainment en de aankleding. Onze koks zorgen voor een smaakvolle & creatieve presentatie van uw buffet, eventueel met life cooking, terwijl onze bediening uw gasten tot in de puntjes verzorgt!

Events

Ook voor de leukste en meest originele activiteiten bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden voor zowel grote en kleine gezelschappen, van jong tot oud, van vrijgezellenfeest t/m een compleet verzorgt bedrijfsfeest diverse mogelijkheden! De meeste arrangementen zijn incl. een BBQ, buffet of andere culinaire invulling, maar we maken graag een offerte op maat voor u! Wij verzorgen de gehele organisatie en uitvoering van uw uitje of bedrijfsfeest!

Restaurant Beneman

Winterswijkseweg 9
7134 NB Vragender