Skuur Personal Products

Skuur Personal Products

Gepersonaliseerde cadeaus, decoratie en meer!

Skuur is een Grols bedrijfje gevestigd in, je raadt het al, een schuur. Zij maken diverse producten van verschillende materialen, helemaal naar jouw wens. Denk aan sleutelhangers, op hout gegraveerde foto’s, naamborden voor bedrijven en diverse muurdecoratie. Zij specialiseren zich in het snijden en graveren van verschillende materialen, zoals hout, steen en glas. Echter, de focus ligt op het persoonlijke: voor iedereen een uniek product!

Persoonlijke producten

Skuur heeft een webshop waar producten te bestellen zijn. Diverse muurdecoratie, zoals foto’s op hout, een citymap van jouw stad, wereldkaarten, teksten en geometrische figuren zijn op de website te vinden. Daarnaast creëert Skuur gepersonaliseerde onderzetters, snijplanken, sleutelhangers en ansichtkaarten. Zo is het mogelijk om je logo daarop te laten graveren, maar ook foto’s of namen. Rond feestdagen heeft Skuur speciale acties. Versier je kerstboom met kerstballen met naam of foto, verras je moeder op moederdag met een doosje chocola met daarop een persoonlijke tekst of foto en verras je familie tijdens de paasbrunch met een gepersonaliseerde eierhouder.

Helemaal naar jouw wens

Skuur geniet het meest van uitdagende opdrachten, iets dat nog niet op de website staat en wat niemand anders heeft. Ze denken met je mee door te brainstormen, te ontwerpen en voorbeelden te maken; net zo lang tot het is zoals jij wil!

Producten worden zo snel mogelijk gemaakt en verstuurd. Ophalen is natuurlijk ook mogelijk, inclusief een gratis kijkje in de schuur.

Skuur is er voor iedereen die op zoek is naar een origineel cadeau of decoratie voor in huis, maar ook voor bedrijven op zoek naar aankleding of merchandise. Bekijk de website voor inspiratie en/of neem contact op via mail, telefoon of sociale media.