Taxibedrijf Roelofsen

Met ruim 47 jaar ervaring staan wij garant voor comfortabel vervoer. Of het nu gaat om individueel vervoer of groepen. Wij zorgen ervoor dat u veilig op de plaats van bestemming aankomt.

GEEF EEN ROELOFSEN REISCHEQUE CADEAU
Veel mensen dromen er van op een reis te gaan. Of het nu om een verassingstocht, dagtocht of meerdaagse reis gaat. Met een reischeque van Roelofsen maak je deze droom waar. Een mooi cadeau bij verjaardag, bruiloft, jubileum of als bedankje. De ontvanger kiest vervolgens zijn bestemming uit.

TROUWVERVOER
Geen enkele bruiloft is hetzelfde.
Als u plannen heeft neem dan eens contact met ons op, ons team is beschikbaar om naar al uw vervoerswensen te luisteren, en voor u een passende oplossing te zoeken. We hebben diverse trouwauto’s, zoals een Chevrolet bj. 1925, Jordan 4 Door Saloon, Chevrolet Limousine bj. 1929 en een Buick 55 bj. 1933.

KOERIERSDIENSTEN
Taxi Roelofsen verzorgt koeriersdiensten en vrachttaxivervoer. Binnen 1 uur kunnen wij in de Gem. Oost-Gelre, klaar staan om per direct, eventueel met spoed, uw goederen op de gewenste bestemming af te leveren.

LUCHTHAVENVERVOER
Wilt u op vakantie zonder stressgevoel vooraf?
Als wij u vervoeren naar het vliegveld , biedt dat veel voordelen. Wij rijden dagelijks naar de luchthavens en hebben daar een enorme ervaring in. Wij brengen u of halen u weer op in de juiste aankomsthal. De chauffeur staat u al op te wachten. Onze ruime, luxe wagens bieden u veel comfort, zodat u ontspannen en zorgeloos aan uw vakantie of zakenreis begint. U betaalt geen parkeergeld. U hoeft vanaf de parkeerplaats niet te sjouwen met uw koffers in en uit een pendelbus. En u hoeft zich geen zorgen te maken over uw eigen auto, die staat immers veilig thuis.