Vakantiewoning Onder de Schoppe

Vakantiewoning Onder de Schoppe

Karakteristiek met hedendaags comfort!

Vakantiewoning Onder de Schoppe is een perfecte uitvalsbasis om heerlijke wandelingen en fietstochten te maken. De vakantiewoning en het riante terras bieden een prachtig weids uitzicht over het Achterhoekse coulisselandschap.

Onder de Schoppe is een unieke vakantiewoning in de Achterhoek. De woning is in 2021 nieuw gerealiseerd in de oude schoppe (kapschuur) van de bestaande boerderij, daterend uit 1919. De oude gebinten, het stalraampje en de kenmerkende kapconstructie van de schoppe zorgen voor een uniek karakter. Deze elementen zijn naadloos ingepast in de nieuwe vakantiewoning, gebouwd met duurzame materialen en van een zeer hoog afwerkingsniveau. Oud en nieuw vormen zo één prachtig geheel met een uniek karakter.

De vakantiewoning is geschikt voor twee personen en rook- en huisdiervrij. De woning beschikt over een ruime woonkamer/keuken, aparte slaapkamer, luxe badkamer en ruime berging voor uw fietsen. Direct naast de vakantiewoning bevindt zich een ruime parkeergelegenheid voor uw auto.

Geniet van de prachtige omgeving met houtwallen, heggen, weilanden, akkers en wijngaarden. Er is de directe omgeving van vakantiewoning Onder de Schoppe meer dan voldoende te doen en te beleven. Een bezoek aan een van de vele musea of het vestingstadje Groenlo bijvoorbeeld. Of speel een potje boerengolf tussen de koeien en leer hoe kaas wordt gemaakt. Weet u al wat u allemaal gaat doen tijdens uw verblijf bij Onder de Schoppe?

Wilt u uw verblijf in Onder de Schoppe helemaal compleet maken en optimaal ontspannen? Boek dan onze bijzondere Finse saunabarrel als optie bij uw verblijf. Vanuit de saunabarrel heeft u een uniek en vrij uitzicht over de weilanden en – in het seizoen – grazende koeien.

Benieuwd hoe vakantiewoning Onder de Schoppe eruit ziet? Kom alvast in vakantiestemming met de sfeerimpressie