Van Boxtel Hoorwinkels

Van Boxtel

Bij Van Boxtel nemen ze de tijd om te zoeken naar de vraag achter de vraag. Samen met u. Want slechter horen is niet alleen een fysiek probleem, het is vooral ook een sociaal probleem. Pas als je de mens achter de cliënt kent, kun je het beste advies geven vinden ze bij Van Boxtel. Met de 8 garanties van Van Boxtel komt u gegarandeerd tot de beste hooroplossing voor uw hoorprobleem. Meer weten over hun uitzonderlijke aanpak? U bent van harte welkom in de winkel aan de Nieuwmarkt 67.

De acht garanties van Van Boxtel
1. U krijgt alle aandacht die nodig is.
2. Een hoormeting is altijd gratis.
3. Van Boxtel is StAr gecertificeerd.
4. Een hoortoestel moet u eerst gratis ervaren.
5. Zwitserse technologie is de norm.
6. De hoortoestellen zijn direct leverbaar.
7. Van Boxtel regelt uw declaratie.
8. Gratis service en onderhoud.

Apart sieraden is inmiddels al 12,5 jaar lang te vinden in de Rapenburgsestraat te Lichtenvoorde. Een winkel ontstaan uit de passie van Alice Heijerman voor sieraden en alles wat hiermee te maken heeft. Met onze diverse collecties hebben we voor iedereen wat. Of je nu een outfit compleet wilt maken met leuke sieraden, een speciaal cadeau zoekt voor een speciaal iemand, een stoer horloge op het oog hebt of gewoon opzoek bent naar leuke accessoires, wij hebben het allemaal.  

We houden de trends goed in de gaten en hebben een breed assortiment van luxe tot gewoon hele leuke prijsjes, voor zowel mannen als vrouwen. Ook kunt u bij ons terecht voor allerlei soort reparaties, maar ook gewoon voor een nieuwe batterij voor uw horloge. Met ons team van vier staan we met liefde klaar om u te adviseren.