Perfecte plaatje Lichtenvoorde

Perfecte Plaatje Lichtenvoorde

Velen kennen het televisieprogramma wel op tv. Een groep BNN-ers bepakt met een camera worden uitgedaagd om doormiddel van opdrachten het perfecte plaatje te schieten. Vanaf Juni 2021 start het project “Perfecte Plaatje Lichtenvoorde” waarbij Achterhoekers uitgedaagd worden om doormiddel van opdrachten hun kijk op Lichtenvoorde te laten zien. 4 maanden, 9 opdrachten waarbij mooie prijzen te winnen zijn onder andere een coachingtraject van Lawrence Mooij t.w.v. €1500,- en een waardebon van Foto Primeur t.w.v. €500,-.

Lichtenvoorde heeft mooie plekken maar zeker ook vele onbekende plekken. Perfecte Plaatje Lichtenvoorde wil op deze manier laten zien hoe mooi en divers Lichtenvoorde is. Je eigen woonplaats herontdekken en genieten als toerist.
Lawrence Mooij van Dutchfoto, Aad Witteveen van Foto Primeur, FotoCollectief Lichtenvoorde en Promotie Lichtenvoorde hebben hun krachten gebundeld. Zij verzorgen de opdrachten en staan klaar om ook diverse ondersteuning en tips te geven. Lawrence en Aad zullen samen met verschillende gast juryleden elke opdracht beoordelen.

Natuur

Lees meer…

Architectuur

Lees meer…

Cultuur

Lees meer…

Geschiedenis

Lees meer…

Kleurrijk

Lees meer…

Portret zwart/wit

Lees meer…

Dalia Abstract

Lees meer…

Horeca

Lees meer…

Vrije opdracht

Lees meer…