Kanonsloop 2023

Kanonsloop 2023

Start- en finishlocatie: Maliebaan / Wheme bij de Muziekkoepel in Groenlo

Programma:

  • 10:00: Sponsor Obstaclerun (basisscholen Groenlo)
  • 11:00: Start Kanonsloop 5 km & 10 km (en bedrijvenloop)
  • De prijsuitreiking van alle onderdelen vindt plaats ca. 15 minuten nadat de laatste loper is gefinisht; de verwachting is tussen 12:15 en 12:30

Parcours:

Het parcours loopt langs de Groenlose gracht en het stadspark de Grolse Weiden, waarbij onze verkeersregelaars er voor zorgen dat u veilig over het parcours wordt geleid. Deelnemers voor de 5 km lopen 1 ronde, de 10 km gaat over 2 ronden.

Tijdsregistratie:

Op beide afstanden van de Kanonsloop wordt gebruik gemaakt van het tijdsregistratiesysteem van Race Result. De chips zitten achterop het startnummer bevestigd. Voor optimale detectie, draag het startnummer boven je kleding! We gebruiken de chips en startnummers opnieuw, daarom worden de startnummers met chips meteen na de finish ingenomen door de organisatie.

Parkeermogelijkheden:

  • Parkeerterrein Wheme
  • Parkeerterrein Boompjeswal
  • Parkeerterrein Kerkwal

Parkeren op het parkeerterrein Maliebaan is niet mogelijk, daar loopt het parcours over heen.

Inschrijven:

Individuele inschrijving: De online voorinschrijving voor een individuele inschrijving sluit vrijdag 29 september om 23:59 uur. Het inschrijfgeld wordt via een éénmalige incasso enkele dagen na de wedstrijd geïnd. Na inschrijven is mogelijk tot 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd bij het wedstrijdsecretariaat; deze is te vinden in basisschool ’t Carillon, Wheme 30. Bij de na inschrijving kan vooralsnog alleen contant betaald worden, we onderzoeken de mogelijkheid om te kunnen pinnen. Als er nieuws is over het kunnen pinnen zal de informatie hierover op deze pagina worden bijgewerkt.

Bedrijven: De online voorinschrijving voor bedrijven sluit vrijdag 29 september om 23:59 uur. Het inschrijfgeld wordt via een éénmalige incasso enkele dagen na de wedstrijd geïnd. Na inschrijven voor bedrijven is niet mogelijk! Voor vragen over de inschrijving voor bedrijven kun je contact opnemen met Gijs van Dongeren via kanonsloop@lopersvereniginggroenlo.nl of 06 13 97 69 76. De minimale deelname voor bedrijven is 3 personen.

  • Kosten inschrijving 5 km: €7,50 (na inschrijving €10,-)
  • Kosten inschrijving 10 km: €10,- (na inschrijving €12,50)
  • Kosten bedrijvenloop: p.p. hetzelfde als voor de 5 km.
  • Clinic deelnemers: inbegrepen bij de Kanonsloopclinic.

Prijsuitreiking:

De prijsuitreiking van alle onderdelen vindt plaats ca. 15 minuten nadat de laatste loper is gefinisht; de verwachting is tussen 12:15 en 12:30. Voor de snelste drie mannen en vrouwen op elke afstand zijn er mooie prijzen te winnen. Het snelste bedrijf ontvangt naast een prijs ook een wisseltrofee.

In de buurt