Lichtenvoorde & omgeving

Benieuwd naar onze fantastische kerkdorpen?


Ontdek de veelzijdigheid van het buitengebied!

De omgeving van Lichtenvoorde met haar mooie coulisselandschap biedt volop mogelijkheden voor je behoefte aan rust, aan ruimte en om te genieten van de prachtige natuur voor alle actieve, culturele en culinaire uitstapjes.

Genieten kun je hier zeker!
Op korte afstand van Lichtenvoorde heb je de keuze uit een gevarieerd aanbod van diverse dagtrips voor jong en oud die bijdragen aan een plezierig verblijf. Oost Gelre is een goede uitvalsbasis voor een weekje weg wandelen of fietsen, een weekendje stappen of misschien een dagje shoppen!

Er is zoveel te zien in Lievelde, Vragender, Zieuwent, Harreveld, Zwolle en Mariënvelde! Denk aan een kaasboerderij, een openluchtmuseum, bekijk het prachtige interieur van de Kathedraal van de Achterhoek in Zieuwent, reserveer een spannende excursie door het Vragenderveen of laat je kinderen heerlijk spelen bij Natuurpark de Leemputten!

Laat je adviseren en inspireren bij de VVV. Je bent van harte welkom op de Korte Rapenburgsestraat 5E of bel met ons op 0544-375775 of stuur ons een mail op info@vvvlichtenvoorde.nl