Kerstklokken Zondag Lichtenvoorde

Kerstklokken Zondag Lichtenvoorde

Beleef Magische Kerstsfeer op Kerstklokken Zondag in Lichtenvoorde

 

Kerstklokken Zondag komt eraan, en de betovering van kerst staat centraal in ons sfeervolle centrum! Op deze speciale dag, die op zondag 10 december plaatsvindt, kun je samen met je dierbaren genieten van de ultieme kerstsfeer en gezelligheid.

Tijdens Kerstklokken Zondag heb je de kans om de Kerstman persoonlijk te ontmoeten en met hem op de foto te gaan. Dit is een geweldige gelegenheid om je wensen met hem te delen en die unieke kerstkiekjes te maken die een leven lang meegaan.

De kerstmarkt op Kerstklokken Zondag biedt een keur aan prachtige kraampjes met unieke kerstcadeautjes, decoraties en lekkernijen. Van warme chocolademelk tot heerlijke hartverwarmende lekkernijen, je kunt je smaakpapillen verwennen terwijl je rondsnuffelt naar dat perfecte geschenk voor je geliefden.

Niet alleen is de kerstmarkt een geweldige plek om te winkelen, maar de winkels zijn ook geopend om je een extra gelegenheid te bieden om last-minute kerstinkopen te doen. Verken de charme van ons dorp en ontdek alles wat de winkels en horeca te bieden hebben.

Voor de avontuurlijke geesten zijn er leuke activiteiten en entertainmentopties om van te genieten, waardoor Kerstklokken Zondag een onvergetelijke ervaring wordt voor zowel jong als oud.

De toegang tot Kerstklokken Zondag is gratis, en iedereen is welkom om deel te nemen aan deze feestelijke viering van Kerst. Breng je glimlach en kerstsfeer mee en deel de vreugde van het seizoen.

We hopen je te verwelkomen op Kerstklokken Zondag in Lichtenvoorde.

 

——————————————————————————————

Schitter tijdens Kerstklokken zondag in Lichtenvoorde!

Wil jij deel uitmaken van de magie van Kerstklokken zondag in Lichtenvoorde? Grijp nu je kans en huur een kraam om jouw unieke producten te presenteren aan een enthousiast publiek. Kerstklokken zondag valt dit jaar op zondag 10 december en is van 12.00 tot 17.00 uur.

Aanmelden is eenvoudig.  KLIK HIER

In de buurt