Midwinterfair bij Erve Kots

Midwinterfair bij Erve Kots

Beleef de midwintersfeer aan het eind van het jaar. Luister naar de tonen van de midwinterhoorn. Wandel rustig langs sfeervol ingerichte marktkramen met leuke spullen. De smid maakt spijkers, hoefijzers en meer. Andere vrijwilligers maken mooie producten op een houtdraaibank. Bij de klompenmachine vliegen spaanders rond. De zaagmachine zaagt een boom tot planken. De schaapsherder brengt schapen mee en er zijn leuke workshops voor kinderen.

Bij aankoop van je toegangskaartje mag je gratis kiezen welke audiotour je wilt volgen door het Achterhoeks Openluchtmuseum. Kies Nederlands, Duits, Achterhoeks Dialect of de nieuwe kindervariant. Er zijn ook mooie speeltoestellen om je lekker uit te leven.

Op zaterdag 28 en zondag 29 december van 11.00 tot 16.00 uur organiseert het Achterhoeks openluchtmuseum de Midwinterfair. Laat je verrassen in het onlangs vernieuwde openluchtmuseum. In de winter smaken kniepertjes, oliebollen, warme chocolademelk en gl├╝hwein extra lekker. Geniet ervan tijdens de midwinterfair bij Erve Kots aan de Eimersweg 4 in Lievelde.

Bekijk meer informatie op de website van het Achterhoeks Openluchtmuseum.

 

In de buurt