Tractor Sterrit + Trekkerbal

Tractor Sterrit + Trekkerbal

Zaterdag 24 augustus 2024 wordt in Lievelde de elfde editie van de Tractor Sterrit verreden. Alle soorten en maten tractoren zullen aan de start verschijnen, met ruim 200 deelnemende tractoren een waar spektakel om mee te maken. Van oldtimers van bijna 100 jaar oud, tot de nieuwste tractoren die vers van de fabrieksband afrollen. Om 13:00 uur gaat het los!

Ook aan de kinderen en overige geΓ―nteresseerden zonder tractor is gedacht. Het terrein is overdag gratis toegankelijk voor een hapje en een drankje. Om 15.00 uur start het programma in de speciaal ingerichte Kinderweide en ondertussen bestellen papa en mama nog een biertje op het sfeervolle terras. Loeigezellig programma; Van boerenspellen tot aan een grote klimwand; er valt deze middag van alles te beleven. Ook kun je geschminkt worden, ondertussen een ijsje eten en even stoom afblazen op het springkussen.

Wanneer alle rook van de Tractor Sterrit is opgetrokken zal op zaterdag 24 augustus 2024 om 19.00 uur het Trekkerbal losbarsten. Dit jaar knappen we op de Mainstage met DJ Frank, The Fortunate Sons en The Green Monkeys. Het allermooiste feestje? Juist, een tentfeestje! Aan alles is gedacht om er een brute ervaring van te maken.
π“π’πœπ€πžπ­π¬ π›πžπ¬π­πžπ₯π₯𝐞𝐧
Tickets voor het Trekkerbal kosten € 15,- per persoon (excl. transactiekosten) en zijn uitsluitend verkrijgbaar in de voorverkoop via de website. Toegang tot het Trekkerbal is 16 jaar en ouder. Bij twijfel kan om een identificatiebewijs worden gevraagd.

⚑ Kijk voor meer informatie en tickets op www.tstl.nl

 

In de buurt