Ami Kappers

Bij AMI Kappers Lichtenvoorde staan we altijd voor je klaar. Dit doen wij met persoonlijke aandacht, goed advies, creativiteit en passie voor het vak. Trendy haarmode gaat hier hand in hand met de traditionele waarden van een echt familiebedrijf. Wij zorgen voor een mooi kapsel dat bij jou past! 

AMI Kappers Lichtenvoorde is er voor mannen, vrouwen en natuurlijk ook voor kinderen. Onze medewerkers zijn altijd op de hoogte van de laatste trends. Van balayage, permanent en highlights tot slechts de uitgroei bijwerken, de haarstylisten van AMI Kappers zijn van alle markten thuis en zorgen ervoor dat jij de salon met een glimlach verlaat. 

Wij zijn AMI Kappers Lichtenvoorde en wij geloven dat het accentueren van jouw identiteit ervoor zorgt dat jij je happy voelt. Jij bent mooi, bijzonder en uniek en daar mag je trots op zijn! 

Zoek je een professionele, kundige kapper bij jou in de buurt met kennis over de laatste trends op het gebied van haarmode? Loop altijd gezellig zonder afspraak binnen of maak online een afspraak bij AMI Kappers Lichtenvoorde. Bij AMI Kappers ben je altijd welkom.

Openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag09.30 – 18.00 uur
Woensdag09.30 – 18.00 uur
Donderdag09.30 – 18.00 uur
Vrijdag09.30 – 20.00 uur
Zaterdag09.00 – 17.00 uur