DamesKunstenAvond
De DamesKunstenAvond is bedoeld voor iedereen die iets moois wil maken of een techniek wil leren. Denk aan leren schetsen, collages maken, schilderen op doek, mozaïeken of beeldhouwen. We beginnen met koffie en dan gaan we creatief aan de slag. Je hoeft geen ervaring te hebben om mooie dingen te kunnen maken. Lukt het niet om op dinsdag of woensdag te komen? Vanaf zes personen kunnen we in overleg een ander dagdeel kiezen om een workshop te volgen. Groepen zijn ook welkom in het Atelier om een middag of avond kunsten te maken. Je kunt namelijk voor allerlei creatieve uitjes bij ons terecht. We organiseren kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, familiedagen en alles wat daar tussenin zit. We kunnen werken in het Atelier of op een locatie naar keuze, zoals Kaasboerderij Weenink in het buitengebied van Lievelde.

KinderAttelJee
Het KinderAttelJee is voor kinderen van de basisschool die wel van een creatieve uitdaging houden. In het atelier maken we echte KUNST die het woord knutselwerkjes van tafel veegt. Je leert schetsen met o.a. potlood, verf, houtskool en krijt en schilderen leer je met acrylverf en olieverf. Daarnaast maken we beelden van hout, beton en speksteen met onder andere beitels en hamers. Ook mozaïeken, collages maken en werken met gips staan op het programma. Natuurlijk is het belangrijk dat het kind iets leert, maar het plezier staat voorop. Het maken van Kunst en het onderzoeken en experimenten is geweldig. Samen met de kinderen neem ik regelmatig een kunstenaar of techniek onder de loep. We genieten van het proces en leren van het kijken naar elkaars werk. Ja, ja afkijken mag in het atelier.
Je verjaardagsfeestje vieren bij No-blabla begint met een afspraakje in het atelier. Daar gaan we samen met de jarige job overleggen over het kunstfeest. Ieder feestje is uniek. Welkom voor vrijblijvend overleg.

TienerAtelier
Op deze avonden maken kinderen die op de middelbare school zitten kunst. Zij hebben heel duidelijk gekozen om in een atelier te werken en weten al veel over materiaal en techniek. Hun ‘handschrift’ is vaak al duidelijk. De uitdaging is dan om ze nieuwe materialen en gereedschappen aan te bieden en ze te wijzen op andere technieken. De leerlingen krijgen deze avonden ruimte om lekker ‘zichzelf’ te blijven en hun eigen ideeën uit te werken.