B&B Lakerink

Bed & Breakfast Lakerink bevindt zich op heerlijke plek aan de rand van Groenlo in een rustige doodlopende straat. We beschikken over drie mooie zit- slaapkamers. Tevens hebben we een ruime badkamer met douche, voldoende parkeergelegenheid en stalling voor eventuele fietsen.

Groenlo is het bruisende centrum van de rustige Achterhoek waar men heerlijk kan fietsen en wandelen. Prachtige fietsroutes die ook via Duitsland door mooie natuurreservaten gaan of naar Bredevoort: het kleine stadje met de vele boekenwinkeltjes. Heeft u overdag genoten van een prachtige fietsroute dan is het ‘s avonds gezellig toeven in ‘t centrum van Groenlo, waar door de aanwezigheid van Camping Marveld veel activiteiten in ‘t centrum georganiseerd worden. Kortom het is heerlijk genieten in de rustige Achterhoek vooral in Groenlo waar gezellige cafeetjes, restaurant en lunchrooms voldoende aanwezig zijn. Om uw bezoek zowel overdag als ‘s avonds tot een compleet succes te maken.

Onze kamers:
Wij beschikken over vier slaapkamers. Kamer 2 is een ruime kamer en is geschikt voor drie personen. Kamer 1 en 3 zijn geschikt voor twee personen. Kamer 4 is geschikt voor één persoon.
Tevens heeft u de beschikking over een badkamer met toilet en douche. Parkeerplaats en eventuele fietsenstalling is aanwezig. Ook kunt u gebruik maken van WiFi.

€ 40,- per overnachting *
* bij verblijf van 1 nacht rekenen we € 5,00 toeslag per persoon
De huurprijzen gelden per persoon en per nacht en zijn inclusief een ontbijt.

We ontvangen u graag! Graag tot ziens in Vestingstad Groenlo!