Beusink Recreatie

Beusink Recreatie is een groepsaccommodatie  in het plaatsje Lievelde (tussen Lichtenvoorde en Groenlo). Op het terrein wordt af en toe een gelegenheidscamping ingericht.

De accommodatie ligt in een landelijke en bosrijke omgeving, op loopafstand van het trein- en busstation en op maar enkele kilometers van de plaatsen Lichtenvoorde en Groenlo.

Deze luxe groepsaccommodatie biedt plaats aan 20 tot 300 personen en is voorzien van veel faciliteiten, zoals sportvelden, speeltuin, callisthenics parcours, airtrampoline en sportkooi.

Iedere accommodatie beschikt over een eigen terras met luxe parasollen, stoelen, tafels, en/of picknicktafels en de mogelijkheid een buitenhaard te laten plaatsen.

Binnen is de accommodatie onder andere uitgerust met een luxe, heldere keuken met alle benodigde professionele horeca-apparatuur en serviesgoed en glaswerk en een ruime recreatiezaal.

Op de locatie wordt een diversiteit aan sport en spel aangeboden en ook op loopafstand bevinden zich voor zowel kinderen als volwassenen leuke activiteiten met een sportief en educatief karakter.

Beusink Recreatie

Lievelderweg 104
7137 MC Lievelde