Boerderijcamping Woltas

Camping Woltas vind je in de Achterhoek in het mooie plaatsje Zieuwent in de hoek Doetinchem, Winterswijk en Ruurlo. De rustige camping biedt 15 ruime standplaatsen van ongeveer 200 m2. Je hebt er alle ruimte om te recreëren en voor de kinderen een extra bijzettentje te plaatsen. Het middenterrein van het kampeerveld is voor gezamenlijk gebruik van de kampeerders en de kinderen kunnen er spelen en samen ravotten. Camping Woltas is geschikt voor zowel families met kinderen als senioren. De omgeving is gevarieerd en biedt mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Op de camping mogen zowel de kinderen als jijzelf natuurlijk een kijkje nemen bij de boerderijdieren en valt er altijd wel iets te beleven.

Het kampeerterrein heeft een groot middengedeelte waar zich de speeltuin voor de kinderen bevindt. Schommelen en zandkastelen worden afgewisseld met tegen een bal schoppen, een rondje fietsen, verstoppertje spelen en met z’n allen volleyballen of badmintonnen. Het veld is groot en de mogelijkheden gevarieerd. Camping Woltas heeft een binnenrecreatieruimte beschikbaar waar je de aanwezige leesboeken en tijdschriften kunt lezen. Ook zijn er verschillende spelletjes die gebruikt kunnen worden.

Het sanitairgebouw bevindt zich in een verbouwde schuur en is naast goed onderhouden tevens verwarmd. In het gebouw bevinden zich drie ruime douchecabines, een familie-/babyroom, wastafels en zowel een wasmachine als een centrifuge. De afwas- en spoelplaats is buiten en is overdekt. Hier kun je met zowel warm als koud stromend water afwassen en groenten spoelen. Bij de spoelbakken is een zitje waar je kunt wachten terwijl je medekampeerders druk aan de afwas zijn en je ondertussen een babbeltje aanknoopt.

Vakantie bij een boerderij heeft als groot voordeel dat je er dagelijks heerlijke verse melk kunt kopen. Naast melk wordt er ook eigengemaakte boerenyoghurt verkocht en dagverse eieren zolang de voorraad strekt. ‘Breek de dag, tik een eitje’ is in dit geval een extra lekker eitje; probeer het zelf eens. Bij je caravan of tent heb je mogelijkheden om zelf te kokkerellen en zo af en toe de barbecue aan te steken.

Appartement/trekkershut ‘De Keet’
3-kamerappartement met:
– Zit-/leefruimte met alle toebehoren
– Slaapkamers met 2x tweepersoonsbed
– Eigen toilet en douche

De trekkershut biedt plaats aan 4 tot 6 personen en heeft eigen sanitair en een eigen terras met uitzicht op het kampeerterrein. Het appartement is voorzien van verwarming en heeft een overdekte toegang aan de achterkant. Voor meer informatie of reserveren graag mailen of bellen.

Eten en drinken omgeving Zieuwent
Uiteraard zijn er dagen dat je kiest voor makkelijk en wellicht een kant-en-klaarmaaltijd uit de supermarkt, of je prefereert een afhaalmaaltijd. In Lichtenvoorde is een aantal cafetaria waar je terecht kunt voor een snel patatje en/of een snackmenu; daarnaast heeft Lichtenvoorde diverse restaurants, eetcafés en lunchrooms.
Las een pauze in op een van de vele terrasjes en geniet ten volle van het vakantiegevoel. Bij onder meer Drank- en spijslokaal Markant kun je van diverse koffiesoorten proeven en staan er bijzondere gerechten op het menu. Maar ook bij Grand Café Markt 5 of bij Het Blok word je verwend met heerlijke lekkernijen.
Heb je zin in een uitgebreidere maaltijd dichter bij Camping Woltas, dan is in het centrum van Zieuwent Herberg Het Witte Paard, naast de kerk, een mogelijkheid. Je kunt er terecht voor een hartig tussendoortje met een drankje, een gezellige lunch of een gevarieerde maaltijd.

Boerderijcamping Woltas

Zieuwentseweg 53
7136 LA Zieuwent