Camping de Kei

Camping de Kei ligt tegen een natuurgebied, in het veelzijdige buitengebied van Lichtenvoorde op anderhalve kilometer van het gezellige en bruisende marktplein.

Via deze site en het verblijf op onze camping maak je kennis met de Achterhoek. Wij willen je graag laten zien wat het dorp en de omgeving te bieden heeft. Zoals de mooiste fietsroutes, de inmiddels bekende kerkenpaden en diverse wandelroutes. Daarnaast willen we je de gezellige sfeer laten proeven die voor de Achterhoeker en met name voor Lichtenvoorde zo ‘gewoon’ is.

Wij willen graag dat je vakantie echt begint zodra je bij ons het terrein oprijdt. Wil je zo’n comfortplaats reserveren, dan kun je ons bellen, mailen of ons contactformulier gebruiken.

Een kleine minicamping net buiten de kern van Lichtenvoorde met een 25-tal plaatsen. Het ligt tegen het natuurgebied het Aaltense Goor aan. Het ligt vlakbij aansluitingen voor fiets- en wandelpaden. Tevens kunt u richting  het centrum van Lichtenvoorde lopen en genieten van de Lichtenvoordse terrasjes.

Er is veel aandacht geweest om de camping zo aan te planten dat u ver weg kunt kijken maar toch u eigen stek heeft. Het sanitair is netjes en de sfeer heeft nergens plaats hoeven maken voor andere zaken. U kunt er terecht als natuurliefhebber, maar gezinnen met jonge kinderen kunnen zich ook prima vermaken. 

We hebben een mooi sanitairgebouw met gemetselde muren, echte houten kozijnen en echte paneeldeuren.
Het douchegedeelte is gescheiden van de toiletten en de damestoiletten bevinden zich tegenover de kant van de heren.
Bovendien is er voor de heren een urinoir beschikbaar. De vloeren zijn voorzien van gezellig en mooi tegelwerk met vloerverwarming. Bovendien is er een mogelijkheid om het chemisch toilet te legen, te spoelen en te reinigen.
Ook staat er voor algemeen gebruik een wasmachine gereed!

Voor meer informatie over openingstijden en prijzen kunt u contact opnemen per telefoon of per mail.

Camping de Kei

Oude Aaltenseweg 72
7131 NZ Lichtenvoorde