Camping Lieveld

Camping Lieveld is een rustige camping nabij het dorp Lievelde.
U kunt hier heerlijk ontspannen en genieten van de natuur. Natuurlijk kunt u ook de dorpen Groenlo en Lichtenvoorde bezoeken, die per fiets makkelijk te bereiken zijn. Daarnaast ligt camping Lieveld dichtbij het natuurgebied ‘de Schans’, waar u heerlijk kunt wandelen, maar waar ook geregeld festivals worden georganiseerd (bijvoorbeeld de Zwarte Cross). 
Camping Lieveld ligt dichtbij het dorp Lievelde. In Lievelde is er genoeg te beleven voor iedere leeftijd. Zo ligt in het centrum van Lievelde het restaurant LOCO . Hier kunt u heerlijk genieten van een hapje en een drankje op het terras of binnen in het sfeervolle restaurant.
Als u iets verder fietst kunt u Openluchtmuseum Erve Kots bewonderen. U kunt hier a la carte of een heerlijke pannenkoek eten.  Ook is er sinds kort een Brouwhoes, hier kunt u leren hoe bier wordt gebrouwen middels een spel. Naast Erve Kots ligt Kaasboerderij Weenink, waar men onder andere streekproducten verkoopt. Er is van alles te beleven bij Kaasboerderij Weenink; van boerengolf tot een high tea.
Ook voor de kleine gasten is er genoeg te doen in de omgeving. Op onze camping hebben wij een kleine speeltuin waar zij zich goed kunnen vermaken. In het buitengebied van Lievelde is een grote binnen- en buitenspeeltuin: Megapret .

Op fietsafstand zijn er verschillende zwembaden of zwemplassen te vinden.
 
Daarnaast vindt er in het weekend na Pinksteren altijd de zeepkistenrace plaats midden op het dorpsplein van Lievelde. De zeepkisten racen van een metershoge schans in de strijd om de snelste tijd neer te zetten! Kortom: Volop vertier!
 
Lievelde ligt op een centrale plaats, uitvalswegen komen hier langs en Lievelde beschikt over een station(Lichtenvoorde-Groenlo), waarvan de treinen in de richting van Winterswijk of Zutphen rijden. Daarnaast starten bij de camping verschillende routes om te fietsen aan de hand van knooppunten.
 
De dorpen Lichtenvoorde en Groenlo liggen op fietsafstand van Lievelde. In beide dorpen vindt u de VVV , waar onder andere verschillende fietsroutes te vinden en te koop zijn. Er is vaak van alles te doen. Hierbij kunt u denken aan koopzondagen en de Lichtenvoordse Bloemencorso (tweede zondag van september). In de buurt van camping Lieveld wordt er ook aan Bloemencorso wagens gebouwd, wat zeker een kijkje waard is!

De camping zelf beschikt over ruime plekken. U kunt uw auto bij uw plek parkeren. Daarnaast kunt u in het sanitair gebouw warm water pakken. Voor de douche vragen wij per douchebeurt €0,50. Dit vermindert het waterverbruik aanzienlijk!
 
Prijzen op aanvraag.
 
Graag tot ziens!

Camping Lieveld

Oude Lievelderweg 2b
7137 MA Lievelde