Pitch-en-Putt bij De Blanckenborg

De Blanckenborg Pitch-en-Putt / Scooterverhuur / Tennispark in Groenlo

Bij sportcomplex De Blanckenborg in Groenlo kunt u terecht voor een uitdagend spelletje Pitch-en-Putt golf met vrienden, familie of collega’s. Natuurlijk kunt u ook gewoon op het heerlijke terras zitten en genieten van het weidse uitzicht. Tevens kunt u hier scooters huren en een tennisbaan huren. De Blanckenborg is ook een prachtige accommodatie voor een bedrijfsmeeting.

Pitch-en-Putt golf is een moderne sport die overal ter wereld wordt gespeeld. Da’s niet zo gek, want het is op elk niveau spannend en uitdagend. En iedereen kan het! De volledige baan bestaat uit 18 holes het is ook mogelijk om een halve baan te spelen. Ook als je voor het eerst speelt, is Pitch-en-Putt golf geweldig leuk om te doen. Probeer het eens een keer. Individueel, met collega’s of vrienden of met een groep.

Pitch&Putt Golf is golf voor iedereen. Dit maakt Pitch&Putt Golf uniek, want ook zonder golfervaring, mag je er golfen. De golfbaan bestaat uit een kleine 18-holes en is voor elk niveau een uitdaging. Van de afslag tot de vlag, varieert de lengte van de holes tussen 30 en 90 meter. Door deze ‘kleine’ afstanden, is het spel geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar.

Pitch&Putt Golf staat voor; 

  • golf voor iedereen
  • 9-holes of 18-roles ronde
  • sportieve activiteit
  • vrienden-, familie- of bedrijfsuitje
  • geschikte training voor gevorderden
  • all-in prijs (golfspel, materialen, instructie)

Gezellig en sportief uitje
Erop uit met vrienden, familie of met je collega’s? Kom een potje golf spelen. Succes gegarandeerd. In kleine groepjes gaan jullie de competitie aan. De buitenlucht, uitdaging en competitie, zorgen voor een aantal gezellige en sportieve uurtjes. Maak de belevenis compleet met een hapje en/of drankje.

Gevorderden
Voor de gevorderde golfer, is Pitch&Putt Golf een perfecte trainingslocatie voor het verbeteren van de techniek. Door de vele kleine afstanden, ben je continu bezig met het korte spel.

Pitch-en-Putt bij De Blanckenborg

Oude Winterswijkseweg 45a
7141 DE Groenlo