Ten Brinke fiets- en kanoverhuur

Overnachten
Bij onze boerderij kunt u overnachten in Sahara tenten, voor maximaal 8 volwassenen (10 kinderen) per tent. Wij hebben een bodem gemaakt van hout, zodat u niet op de koude grond ligt. Tevens kunt u gebruik maken van ligmatten, mocht dit nodig zijn. Wilt uzelf eten bereiden kunt u van ons een hang barbecue huren. Ook is het mogelijk om uw eigen tent op te zetten.

Kano verhuur
U kunt kano’s huren voor 1, 2 en 3 personen of Stand Up Paddling, een leuke variatie op normaal kanovaren om samen plezier op het water te hebben. Hierbij staat u op een board en beweegt u zich voort met een peddel. Het hele lichaam wordt hierbij getraind!

Groepsfietsen /fietsen verhuur
Wij verhuren groepsfietsen voor 4 tot maximaal 40 personen. Het is een systeem dat per “twee” aan de basisfiets gekoppeld kan worden. Zo is de beste combinatie dus een even aantal personen, waarbij iedere passagier zijn steentje bijdraagt. Natuurlijk is er ook ruimte op de fiets voor een goed gevuld mandje.
Onze fietsen zijn te huur voor perioden van 1 dag, een paar dagen of weken ! Vraag naar de prijzen.
Een dames- herenfiets/ Kinderfiets/ Tandem/ Elektrische fiets/ kinderzitjes voor en achter / Kidkar aanhanger. Nieuw!!! Mountainbike verhuur.
We hebben verschillende fietsroutes die u door prachtige natuurgebieden leiden.
Tevens is het mogelijk om de fietsen op locatie te bezorgen of op te halen. (Prijs op aanvraag)

Indoor curling
Als u denkt dat curling alleen iets is voor op het ijs dan heeft u het mis? Het is curling op een gladde mat. Indoorcurling is een leuke, sociale en sportieve activiteit. In 2 teams speelt men het spel. Men probeert de schijven van het andere team zodanig te raken dat ze niet in het puntengebied komen.
Bij aanvang zullen wij het spel uitgebreid toelichten.

Diverse activiteiten
U kunt ook meerdere dingen combineren in een arrangement, zoals klompgolf of oudhollandse spelen, ideaal als het weer wat minder is. Bij mooi weer kunnen we arrangement samen stellen van bijvoorbeeld klompgolf, skelter rijden en een circuit met oudhollandse spelen in de buitenlucht. Dit kan gecombineerd worden met kanovaren voor de grotere kinderen. We hebben een leuk veld met picknickbanken waar u op een kampvuur met de kinderen worstjes of broodjes kunt bakken. Daarnaast kunnen we in de pauze ook voor een patatje met een snack zorgen. Kindergolf is ook een mogelijkheid bij ons op het bedrijf. Wij hebben speciaal voor jullie een leuke baan uit gezet, met echte boerenklompjes aan een steel en stoere ballen die je met de klomp in een gat moet slaan. Wie dat kan met de minste slagen heeft gewonnen.

Familie en Bedrijfsfeesten
Vanwege de mooie ligging van ons bedrijf en de vele activiteiten die wij u kunnen bieden zijn onze ruimtes zeer geschikt voor het houden van familiedagen , teambuilding, bedrijfsuitjes en kinderfeestjes. Tevens kunnen wij voor u een barbecue, buffet, lunch verzorgen. De Deale biedt ruimte aan 60 tot 100 personen. De “nieuwe schuur” biedt ruimte aan ongeveer 40 personen.

Vraag eens naar de mogelijkheden!