Het Witte Paard Zieuwent

Het Witte Paard bevindt zich in het centrum van Zieuwent, een rustig dorpje in het hart van de Achterhoek. Het Witte Paard is van oudsher een klein dorpscafé en een eetcafé. Het is een ideale accommodatie waar u zich snel thuis zult voelen!

Café
Het Witte Paard beschikt over een gezellig en sfeervol eetcafé. Dit is de perfecte plek om te genieten van een lunch, diner of gewoon een lekker drankje met een eventuele snack. Onze chef-kok overtuigt met pure smaken van dagverse ingrediënten voor de liefhebber van de traditionele keuken.

Zalen / Feest
Heeft u iets te vieren, of organiseert u een bijzondere bijeenkomst? Het Witte Paard heeft drie zalen die zowel zakelijk als privé te gebruiken zijn voor allerlei soorten feesten en bijeenkomsten. Voor onder meer bruiloften, verjaardagen, jubilea, bijeenkomsten en vergaderingen bent u bij ons aan het juiste adres. Graag personaliseren wij de locatie om het een onvergetelijke tijd te maken. Wij kleden onze zalen zo aan dat elk gezelschap het naar hun zin heeft. Van klein tot groot en van klassiek tot modern, bij Het Witte Paard is alles mogelijk en elk evenement pakken wij met evenveel enthousiasme aan. De Grote Zaal is een zaal die gebruikt kan worden voor alle gelegenheden. In deze zaal kan plek geboden worden voor groepen tot 150 personen. Echter is er ook de mogelijkheid om de Grote Zaal samen te voegen met het Nieuwe Café. Hierdoor passen er gemakkelijk 250 mensen in deze ruimte.

Catering
Al ruim 50 jaar zorgen wij voor gezellig eten en drinken met persoonlijke aandacht. Het Witte Paard kan veel voor u verzorgen: zowel de aankleding als de volledige catering. Wij komen graag met u in contact om u te ontzorgen, van eenvoudig tot zeer uitgebreid. De keuze is aan u.

Feest op locatie
Het Witte Paard helpt u graag met het organiseren van een feest op locatie. Hiervoor hebben wij stoelen, (sta-)tafels, tenten, barren, podia en kunnen wij samen met u muziek en geluid regelen. Naast de aankleding van uw feest kunnen wij ook de volledige catering voor u organiseren. Voor het eten kunt u kiezen uit verschillende buffetten, maar kunt u ook een geheel eigen buffet samenstellen. Hierover gaan wij graag met u in gesprek.

Buffetten
Wilt u een buffet voor een feest, verjaardag, bijeenkomst of wilt u zomaar zonder een speciale gelegenheid? Bij Het Witte Paard is van alles mogelijk. Op de website kunt u ons aanbod bekijken, maar u kunt ook een geheel eigen buffet samenstellen. Hierover gaan wij graag met u in gesprek.

Arrangementen
Wilt u iets leuks doen met uw familie of vrienden? We hebben leuke activiteiten zoals; Bubbelbal, E-chopper en pubquiz arrangementen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.