Erve Kots logement

Overnachten in een schilderachtige omgeving

Het Logement van Erve Kots ligt in het prachtige coulissenlandschap van de Achterhoek. Ontkom aan de stress en hectiek van alledag en geniet van de rust en stilte in deze wonderschone natuurlijke omgeving. Uiteraard ontvangen wij u met een kop koffie en de typische Achterhoekse pillewegge en dan staat niets een ontspannen verblijf in de Achterhoek meer in de weg!

Genieten van een overnachting in de Achterhoek

In en om Erve Kots is van alles te beleven. De mooie omgeving is ideaal voor fiets- en wandeltochten. Ook voor een dagje cultuur snuiven zit u in de steden rondom Lievelde goed. Breng een bezoek aan ons Openluchtmuseum en kom alles te weten over de geschiedenis van Erve Kots en de oude ambachten. Bent u een bierliefhebber? Ontdek dan hoe bier gemaakt wordt en leer meer over de historie van de bieren bij de Bier Experience van het Brouwhoes. Ook als u niet van bier houdt, is deze interactieve beleving een aanrader voor jong en oud. Aan het einde van de dag kunt u zich lekker in de watten leggen door de zwarte brigade van het restaurant Hoofdkwartier van de Prins. Hier geniet u van overheerlijke specialiteiten uit de houtskooloven, bereid met streekproducten uit de Achterhoek. Liever wat anders eten? Bij Herberg Erve Kots heeft u ruime keuze aan diverse pannenkoeken en grill gerechten. 

Overnachten in een luxe kamer

Het Logement van Erve Kots telt in totaal 12 kamers, waarvan vijf tweepersoonskamers, vijf comfortkamers, een appartement en een zeer ruime bruidssuite. De kamers zijn van alle gemakken voorzien: elke kamer is uitgerust met boxspring bedden, een televisie, airco, en een eigen douche en toilet. Indien gewenst, kunnen er in enkele kamers extra bedden geplaatst worden. De prijzen voor de kamers zijn inclusief uitgebreid ontbijt. Lees meer over onze kamers en prijzen.

Arrangementen

Een overnachting combineren met een heerlijk diner? Dat kan natuurlijk. Schuif aan in onze Herberg Erve Kots voor een heerlijke pannenkoek of een van onze grill specialiteiten of geniet bij Restaurant Hoofdkwartier van de Prins van heerlijke culinaire hoogstandjes. Daarnaast kunt u ook kiezen uit verschillende arrangementen bij het Logement.

Erve Kots logement

Eimersweg 4
7137 HG Lievelde