Liesbeth Verhagen heeft haar atelier in Lichtenvoorde. Daar vinden kunst en mensen elkaar, zonder ‘moeten’, gewoon om te schilderen, verhalen te vertellen, hun verlies te uiten, de draad op te pakken of om elkaar en mij te ontmoeten…

Doorlopende expositie
In het atelier aan de Raadhuisstraat in Lichtenvoorde vindt een doorlopende expositie van het werk van Liesbeth Verhagen plaats. Deze collectie wisselt regelmatig. De getoonde schilderijen zijn zeer uiteenlopend van formaat en materiaalkeuze. Naast het gebruik van olieverf en acrylverf, maakt Liesbeth regelmatig gebruik van (kleur)folie en anderen materialen die het werk nog meer diepte en reliëf geven. Naast het bekijken en eventueel aankopen van het tentoongestelde werk, bestaat de mogelijkheid om met Liesbeth te praten over een speciaal voor u te maken schilderij, met door u uitgekozen onderwerp of onderwerpen en in door u uitgezochte kleuren.

Workshops
Door de ruimte, die zij heeft gekregen na het openen van het atelier in Lichtenvoorde, heeft zij de mogelijkheid om verschillende workshopste geven, zowel voor groepen volwassenen als kinderen. De verschillende vormen van een workshop worden altijd vooraf besproken in het atelier. Er kan gewerkt worden met een zelf gekozen thema of er kan samen met Liesbeth gebrainstormd worden over de invulling van de workshop.Ook om met familie of vrienden een uitstapje te maken wordt regelmatig gekozen voor een ochtend/ middag schilderen in het Expo-atelier. In overleg wordt er desgewenst gezorgd voor koffie/thee met gebak en in de pauze een glaasje met kleine versnaperingen. Het schilderen met meerdere kinderen tegelijk uit één familie behoort ook tot de mogelijkheden. Liesbeth biedt natuurlijk ook de mogelijkheid om individueel te schilderen met een volwassenen of een kind. Door de individuele begeleiding én de tijd en aandacht die hier aan gekoppeld is, wordt vaak een verrassend resultaat bereikt. De maat van het doek waarop wordt geschilderd is op vele manieren te bepalen. Er zijn doeken met een standaard formaat, maar het is ook mogelijk om een doek op maat te laten maken, geheel naar wens.

Meer informatie op de website.