Familiepretpark Megapret

Megapret

Binnenpret, Buitenpret, Golfpret en Waterpret op 1 locatie. Kortom Megapret.

De speeltuin voor het hele gezin

Het hele gezin kan terecht bij Megapret – perfect als u de hele dag met het gezin op pad wilt. Voor zowel jong als oud is er genoeg te beleven in het familiepark. Neemt u lekker plaats aan de bar of ga lekker in de zon liggen op de weide terwijl uw kinderen de dag van hun leven hebben. Na een hele dag spelen hebben de kinderen natuurlijk trek gekregen. Door ons uitgebreide menu is er voor ieder wat wils. Drink uw welverdiende biertje, terwijl de kids aan hun zoveelste kan ranja beginnen en hun patatje naar binnen werken. Al met al: Megapret is de speeltuin voor het hele gezin.

Schoolreisjes en arrangementen
Ook wanneer u er met de hele klas – of hele school – op uit wilt, kunt u terecht bij Megapret. De gehele speeltuin (zowel indoor als outdoor) is schoon, veilig en overzichtelijk, waardoor u overal makkelijk een oog op de kinderen kunt werpen. Omdat er bijna geen begeleiding nodig is tijdens het spelen, kunnen de kinderen vrijuit hun gang gaan. Het hele park is omheind, kinderen kunnen niet van het terrein af en er bevindt zich geen open water in de speeltuin – voor leerkrachten altijd een geruststellende gedachte. Verwen de kids met het betaalbare arrangement, bestaande uit onbeperkt ranja, een patatje met, twee minisnacks en een ijsje. Uw schoolreisje in de Achterhoek vindt plaats in Megapret!

Een dagje uit met de kinderen naar Megapret
Bezorg uw kinderen het dagje uit van hun leven in ons speelparadijs. Laat de kids gebruik maken van zowel de indoor- als buitenspeeltuin, speel midgetgolf en maak bij warm weer gebruik van de waterspeeltuin. In de overdekte kantine kunt u bovendien een heerlijk menuutje nemen met het hele gezin. Wanneer zien wij u in onze speeltuin voor het hele gezin?

* Het meebrengen van eigen eten en drinken is niet toegestaan, fruit meebrengen mag wel.

Binnenpret is de ruim 1500 m2 grote indoor speeltuin, waar ieder kind zijn ei kwijt kan. Over het gehele speelparadijs zijn allerlei speeltoestellen te vinden. Van een groot klim- en klautertoestel tot een rodelbaan, verschillende ballenbakken en een blokkenhoek voor de wat jongere kinderen; voor ieder kind is er wel wat te vinden in de gezelligste indoor speeltuin van Gelderland.

Buitenpret is onze ruim 20.000 m2 grote buitenspeeltuin, waar uw kinderen zich op de meest fantastische toestellen uit kunnen leven. Ze doen hun eerste rijervaring op in het verkeersparkje en maken gebruik van de talloze speeltoestellen van ons kinderpretpark. Ook de ouders hoeven zich niet te vervelen, want er is van alles te beleven.

In de zomerdagen zijn zowel u als uw kinderen op zoek naar een stukje verkoeling na gebruik te hebben gemaakt van de speeltuin. Onze waterspeeltuin Waterpret is een aflopende vloer, voorzien van ruim 25 water spuitende fonteinen en kanonnen. Dit maakt Waterpret het grootste spraypark van Nederland. Deze unieke attractie is toegevoegd aan ons kinderspeelparadijs, wat het extra geschikt maakt voor de warme zomerdagen. Het water loopt daarbij automatisch weg van de vloer, waardoor uw kinderen geen zwemdiploma nodig hebben. Wanneer gaat u met uw kids naar onze waterspeeltuin?

Golfpret is de midgetgolf baan van Megapret. De ruim 2000 m2 grote 18-holes adventure golfbaan laat uw kinderen kennismaken met de golfsport op een unieke en super gezellige manier. De midgetgolf baan is uniek in zijn soort binnen heel Gelderland. De baan is voorzien van boeren werktuigen, die tevens functioneren als hindernissen. Golfpret is een leuke aanvulling op uw bezoek aan de speeltuin. Leert u uw kinderen ook golfen in ons kinderspeelparadijs?

Openingstijden Megapret
Megapret is dagelijks geopend van 09:30 tot 17:30 uur.
Buiten de vakanties (regio midden) op maandag gesloten (behalve 2epaasdag en 2e pinksterdag en 2e  kerstdag wel geopend).
Op 25 december, 1 januari en carnavalsmaandag gesloten.
Waterpret wordt geopend bij een buitentemperatuur van minimaal 23°C.

Entreeprijzen
Kinderen (1 – 15 jaar) € 7,00
Volwassenen € 3,50

Familiepretpark Megapret

De Stegge 23
7137 NC Lievelde